Træfældning i Hjørring

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Hjørring
  • Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Hjørring → Indhent 3 aktuelle tilbud og spar

22. februar 2018. Få en god pris på din træfældningsopgave. Opret den her på under 7 minutter og modtag - gratis og uforpligtende - tre knaldtilbud fra autoriserede træfældning Hjørring eksperter, der meget gerne vil have lov at komme med tilbud på din træfældningsopgave.
Hos Billig-gartner.dk har vi gennem årene formidlet tilbud på mange forskellige træfældningsopgaver - fra mindre traditionelle opgaver til større specialiserede entrepriser. Vores netværk af træfældningseksperter er landsdækkende og vi kan også hjælpe dig med at finde en dygtig træfældningsspecialist i Hjørring.
I fladefald ligger træerne hen over hinanden i flere lag. Oparbejdningen begynder med øverste træ, såfremt der er traktor til stede. Traktoren trækker efter afskæring af rodkagen træet fri og hen på en velegnet plads til afgrening og afkortning. Hvis man ikke har nogen traktor til rådighed, er det bedst at begynde med det nederste træ, som gøres helt færdigt.

Store træer i byer

På trods af alle odds kan træer i byer blive til store, skyggende former, som er til gene for beboere og handlende. Derfor kan man passende vælge træer, som ikke bliver store, fordi de er arveligt bestemt til at være små. Når skyggeproblemet er løst ved udtynding, begynder en lang balancegang.
Dels skal træet gerne bevare sin sundhed og sin livskraft, og dels må det ikke komme til at skygge igen. Man kan sige, at når der én gang er sket udtynding i et træ, må man regne med et løbende arbejde med at vedligeholde tilstanden. Det er altså dyrt at udtynde i store træer.
På hasseltræer ses ofte opsvulmede knopper sidst på vinteren. Disse knopper bliver endnu større hen mod foråret, men de springer aldrig ud. Inden i hver af tykke knopper lever et par tusind galmider. Det er bittesmå pølseformede mider, som kun er fremme i de allerførste leveuger.

Undgå at spilde en masse tid - spar samtidig penge

Der er hjælp at få til din træfældningsopgave, uanset hvor i Hjørring kommune du bor:
  • Lønstrup
  • Tornby
  • Hirtshals
  • Gølstrup
  • Skibsby

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9800 Hjørring
Kjeldsen & Co.
Narfesvej 5
9800 Hjørring
CVR: 36609893
Hjemmeside
Grøndals Haveservice
Odinsvej 10
9800 Hjørring
CVR: 11864600
Hjemmeside
Sønderskov Træservice
Sønderskovvej 150
9800 Hjørring
CVR: 29042047
Hjemmeside