Træfældning i Himmerland

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Himmerland
  • Udfyld skemaet på bare 4 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Vær tryg ved den træfældningsekspert, du vælger

24. november 2017. Teamet bag Billig-gartner.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver i træfældningsbranchen. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste håndværkere i Himmerland til den rigtige pris - og vi kender faldgruberne.
Således kan vi med udgangspunkt i vores egne erfaringer og en unik gratis online service opfylde dine behov for træfældningsservice i Himmerland med et stærkt hold af dygtige fagfolk, der har de rette kompetencer. Indtast din opgave nu og du er i gang - helt gratis og uforpligtende.
Hos Billig-gartner.dk bestræber vi os på at yde en service af meget høj kvalitet. De udførte træfældningsopgaver i Himmerland bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle træfældningsspecialisterne lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

Foryngelse af træer ved topkapning

Hvis en topkapning overhovedet skal have nogen mening, må den bevises ved den pleje, man yder træerne i deres sidste leveår. Det mest afgørende er, at man foretager en kontrol hvert år. Denne kontrol skal sikre, at de mange nye vanris udvikles på den bedst mulige måde.
Den hulhed, der uundgåeligt opstår som følge af, at hovedgrene og stamme skæres over, må registreres, og det råd, som har fremkaldt hulheden, må følges meget omhyggeligt. Efter fire-fem år må der tyndes kraftigt i vanrisene, hvis der skal være nogen mening i foryngelsen.
Samtidigt må man undersøge tilstanden i resterne af de topkappede grene og i stammen meget nøje. Efter en årrække må alle vanrisene fjernes undtagen ét, som skal bære de sidste års bladmasse. På dette tidspunkt vil hulheder, råd og ustabilitet være fremskredne, og fra da af må kontrollen gå over til at være en sikkerhedskontrol.

Få gratis tilbud på træfældning og træpleje i Himmerland

Erfarne træfældningsspecialister fra Himmerland håndterer en lang række forskellige komplicerede træopgaver fx.:
  • Beskæring fra lift
  • Stormskadesikring
  • Udtynding af træer
  • Stubfræsning
  • Opskæring af stammer

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9200 Himmerland
Skalborg Haveservice
Hans Kirks Vej 3
9200 Aalborg SV
CVR: 37168629
Hjemmeside
Nibe Haver
Eventyrbakken 3
9240 Nibe
CVR: 37633453
Hjemmeside
Godthåb Have- og Anlægsservice
Tostrupvej 21 A
9230 Svenstrup J
CVR: 27068022
Hjemmeside