Træfældning i Helsinge

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Helsinge
  • Udfyld formularen online på mindre end tre minutter
  • 3 professionelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Kvalitetshåndværk kræver håndelag

24. november 2017. Hvad koster det at få fældet et grantræ? Hvad er den generelle timepris hos et træfældningsfirma i Helsinge? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig træfældningsspecialist, der samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en træfældningsspecialist.
Gennemsnitsprisen pr time for træfældningseksperter i Helsinge området ligger på mellem 400,- kr. og 900,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også træfældningseksperter med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som for eksempel beskæring af mindre træer.
Hold et møde med den træfældningsspecialist, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om træfældningsfirmaet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt og billigt stykke træfældningsarbejde i Helsinge.

Skæring af bagtåen

Når bagtåen som det sidste skæres, må man undgå at stå lige bag den. Den kan pludselig give efter og trække en stor del af de underjordiske rodudløb med op. Stå ved siden af og skær bagtåen bagfra og frem mod fældekammen. Brug bagtå ved forhæng, ved tvivl om faldretning og i blæsevejr.
Når træet er over ca. 30 cm i brysthøjde, forlanger Arbejdstilsynet brug af bagtå i blæsevejr. Der kan optræde adskillige, skadelige gasarter i luften omkring træerne. Den værste, og det vil i denne forbindelse sige: den mest aktive, er ozon (O3).
Men også de såkaldte nitrøse gasser kan give alvorlige ætsninger på blade og andre, grønne dele af træerne. Det gælder i særligt høj grad dér, hvor der er kort afstand mellem tæt trafik og træerne. Tilmed opstår der en rest af uforbrændte kulbrinter i forbindelse med enhver brug af forbrændingsmotorer.

Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede træfældningsspecialister i Helsinge.
  • Trætrimning
  • Udtynding af krone
  • Risikovurdering af træer
  • Udtynding af træer
  • Opskæring til flis

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3200 Helsinge
Alt i Alt
Maglebjergvej 15
3200 Helsinge
CVR: 15936142
Hjemmeside
Amossens Træfælding
Bækkegårdsvej 10
3200 Helsinge
CVR: 26664160
Hjemmeside
Gribskov Have Og Flise-Teknik Aps
Møngevej 49
3200 Helsinge
CVR: 35527532
Hjemmeside