Træfældning Hellerup

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Hellerup
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • 3 godkendte firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Hellerup - Få løst dine træproblemer

6. juli 2018. Få udført professionelt træfældning - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige træfældning Hellerup firmaer. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har alle mange års erfaring i træfældningsfaget og har gennem tiden udført mange forskellige træfældningopgaver for kunder overalt i Hellerup og Storkøbenhavn.
Uanset hvilken form for træfældning, du har brug for, kan vi hjælpe. Hvis du indsender din træfældningsopgave til os, så finder vi - gratis og uforpligtende - 3 træfældningsspecialister, som gerne vil byde på din opgave. Alle tilknyttede træfældningsfirmaer har stor ekspertise inden for alle slags træopgaver.
Kvalitet er et af vores partneres nøgleord. De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra en træfældning, før de selv er helt tilfredse med det. Med vores samarbejdspartnere er du derfor sikret en træfældningekspert, der udfører sit arbejde i høj kvalitet. Få 3 skræddersyede solide træfældning tilbud nu!

Forhugsretning ved sidehæld

Forhugget (det vil sige sigtepinden) bør ved lodrette, bagud- og fremadhængende træer pege direkte mod det sted, hvor træet bør falde. Ved træer med sidehæld må man først bedømme sidehældets størrelse, det vil sige afstanden mellem det pågældende træs fod og en tænkt lodlinie fra kronens midte.
Sidehældet kan for eksempel være til venstre i forhold til faldretningen. Hvis afstanden mellem lodlinjen og det pågældende træs fod i denne situation er to meter, må forhugget anlægges, der om man ville placere kronen to meter til højre for den ønskede faldretning.
I praksis vil det sige, at sigteretningen bør være 2 meter til højre for kronens ønskede placering på jorden. Dette gælder, hvor fældekammen holder under hele det pågældende træs fald, der det kan forekomme ved gran og ungt løvtræ.

Få tilbud på sikker og billig træfældning i Hellerup

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle træfældere fra Hellerup håndterer dagligt:
  • Formning af træer
  • Beskæring af hække
  • Kroneløft
  • Opgravning af stubbe
  • Bortskaffelse af grenaffald

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2900 Hellerup

J. Brock & søn A/S
Bernstorffsvej 68
2900 Hellerup
CVR: 17118439
Hjemmeside
Tricky Trees
Bernstorffsvej 134
2900 Hellerup
CVR: 33529988
Hjemmeside
FJB Træfældning
Svanemøllevej 88
2900 Hellerup
CVR: 25200063
Hjemmeside