Træfældning Haslev

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Haslev
  • Udfyld skemaet på under 7 minutter
  • 3 faguddannede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig træfældning Haslev? Få 3 attraktive tilbud - gratis!

27. august 2018. Få gratis og enkelt tre attraktive tilbud fra professionelle og billige træfældning Haslev eksperter. Spar både tid og penge! Lad os skaffe dig 3 tilbud fra kompetente træfældningseksperter i Haslev og omegn. Du modtager kun træfældningstilbud fra autoriserede træfældningseksperter.
Her på Billig-gartner.dk kan vi håndtere alle typer af træfældning og topkapning. Søger du en træfældningsspecialist til en nem opgave som f.eks. brskæring af et æbletræ, så finder vi den bedst egnede træfældningsspecialist i Haslev til opgaven. Det gælder også større opgaver som f.eks. fældning af et stort egetræ.
Firmaerne ved, at andre lokale træfældningseksperter også gerne vil have fingre i din opgave, så de udarbejder et særlig konkurrencedygtigt tilbud til dig. Vores store net af træpartnere omfatter hundredevis af selvstændige træfældningseksperter landet over. Indsend din Haslev træfældningsopgave i dag!

Træfældning med fældejern

Først kan man forsøge at dreje træet ned med fældejernets vendekrog. Samtidig sikres, at træet ikke falder af stødet og borer sig ned i jorden. Det meste af fældekammen bør skæres væk, før man begynder at dreje. Først skæres den midterste del af fældekammen væk.
Så meget, at der kun er en femtedel eller mindre af fældekammen tilbage. Det kaldes postkassesnittet. Skær ikke hele fældekammen væk i den ene af siderne - du risikerer, at træet sætter sig på sværdet. Snittet skæres bagfra. Se op i det pågældende træs krone og vurder, til hvilken side træet vil dreje, når det skæres fri.
Et træs stamme kan tåle det lodrette tryk fra kronens store vægt, men den tåler også det vandrette pres fra vind og en sidetung krone. Samtidig er stammen også et dobbelt system af forsyningsveje. Og endelig er stammen også stedet, hvor meget af træets energireserve bliver opbevaret vinteren over.

Udfyld vores onlineskema på få minutter

Vejledning i motorsavens føring under fældningen:
  • marker forhuggets bund, hvis man er usikker eller der kræves stor nøjagtighed
  • skær det skrå snit først
  • sigt hen over saven og skær det skrå snit, mens man står ved træets højre side
  • skær det vandrette snit færdigt fra samme placering
  • Husk at flytte dig, når træet vælter…..

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4690 Haslev

Krøyers Træfældning
Hestehavevej 2
4690 Haslev
CVR: 34517347
Hjemmeside
Skovrider Ole Pedersen A/S
Kildevang 25
4690 Haslev
CVR: 25455576
Hjemmeside
ALP-Haveservice
Bregentvedvej 45
4690 Haslev
CVR: 36608439
Hjemmeside