Træfældning i Haslev

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Haslev
  • Udfyld skemaet online på under tre minutter
  • 3 kvalitetssikrede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig træfældning Haslev? Få 3 attraktive tilbud - gratis!

22. februar 2018. Få gratis og enkelt tre attraktive tilbud fra professionelle og billige træfældning Haslev eksperter. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at få tilbud fra erfarne træfældningseksperter i Haslev og omegn. Du får kun træfældningstilbud fra autoriserede træfældningseksperter og derfor undgår du kedelige overraskelser.
Billig-gartner.dk kan imødekomme alle slags behov store som små. Søger du en træfældningsspecialist til en simpel opgave som for eksempel brskæring af et gammelt æbletræ, finder vi den bedste træfældningsspecialist i Haslev til opgaven. Det samme gælder større opgaver som for eksempel fældning af et stort egetræ.
Firmaerne ved, at de er oppe mod andre lokale træfældningseksperter om din opgave, så de udarbejder derfor et særlig godt og tiltalende tilbud til dig. Vores net af samarbejdspartnere omfatter mange hundrede selvstændige træfældningseksperter landet over. Opret din Haslev træfældningsopgave i dag!

Træfældning med fældejern

Først kan man forsøge at dreje træet ned med fældejernets vendekrog. Samtidig sikres, at træet ikke falder af stødet og borer sig ned i jorden. Det meste af fældekammen bør skæres væk, før man begynder at dreje. Først skæres den midterste del af fældekammen væk.
Så meget, at der kun er en femtedel eller mindre af fældekammen tilbage. Det kaldes postkassesnittet. Skær ikke hele fældekammen væk i den ene af siderne - du risikerer, at træet sætter sig på sværdet. Snittet skæres bagfra. Se op i det pågældende træs krone og vurder, til hvilken side træet vil dreje, når det skæres fri.
Et træs stamme kan tåle det lodrette tryk fra kronens store vægt, men den tåler også det vandrette pres fra vind og en sidetung krone. Samtidig er stammen også et dobbelt system af forsyningsveje. Og endelig er stammen også stedet, hvor meget af træets energireserve bliver opbevaret vinteren over.

Udfyld vores onlineskema på ganske få minutter

Motorsavens føring under fældningen:
  • marker forhuggets bund, hvis man er usikker eller der kræves stor nøjagtighed
  • skær det skrå snit først
  • sigt hen over saven og skær det skrå snit, mens man står ved det pågældende træs højre side
  • skær det vandrette snit færdigt fra samme placering

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4690 Haslev
Skovrider Ole Pedersen A/S
Kildevang 25
4690 Haslev
CVR: 25455576
Hjemmeside
ALP-Haveservice
Bregentvedvej 45
4690 Haslev
CVR: 36608439
Hjemmeside
RH Haveservice ApS
Anemonevej 2 A
4690 Haslev
CVR: 30547551
Hjemmeside