Træfældning Høje-taastrup

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Høje-taastrup
  • Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
  • 3 energiske firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Høje-Taastrup - Få 3 gratis tilbud

12. maj 2018. Vi har her på Billig-gartner.dk samlet en hel række træfældningsspecialister inden for alle de emner som træfældningsfaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af træfældningsspecialister fra Høje-Taastrup med stor kompetence indenfor netop det felt, som din træfældningsopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din træfældningsopgave, udvælger vi de tre mest kompetente træfældning Høje-Taastrup firmaer. Inden for 33 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel aflevering af et professionelt og attraktivt træfældningstilbud. Denne service er 100 procent gratis.
Din træfældningsopgave formidles til alle de relevante træfældningsspecialister, vi samarbejder med i Høje-Taastrup og maksimalt tre firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et attraktivt træfældningstilbud.

Hensyn til omgivelser ved fældning

Højryggede agre, gravhøje og stendysser er eksempler på fredede fortidsminder. De er ikke altid synlige i terrænet og kan være jorddækkede. Man må ikke ændre deres tilstand, det vil sige indhold og overflade må ikke beskadiges.
Fældning af bevoksning på fortidsminder anses dog ikke som en ændring af fortidsmindets tilstand. Dette kan derfor normalt ske uden tilladelse. Langt den største del af planternes aktive rødder ligger i de øverste 5-10 cm af jorden.
Her er der ilt på grund af jordens gode krummestruktur og altså optimale betingelser for planternes rødder. Det gælder, hvad enten rødderne kommer fra træer, buske eller urter. Nogle træer kan godt have enkelte, dybe forankringsrødder, men den del, som er i vækst, og som optager vand og mineraler, ligger helt øverst.

Betal mindre for en dygtig træfældningsekspert

Få 3 tilbud fra professionelle træfældere uanset hvor i Høje-Taastrup kommune du bor:
  • Sengeløse
  • Fløng
  • Marbjerg
  • Stærkende
  • Reerslev

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2630 Høje-taastrup

JE Haveservice
Klintehaven 21
2630 Taastrup
CVR: 37868655
Hjemmeside
Det Grønne Kompagni
Strømsvej 16
2630 Taastrup
CVR: 12306806
Hjemmeside
Henrik Ravn Træpleje ApS
Sengeløsevej 9
2630 Taastrup
CVR: 25025091
Hjemmeside