Træfældning Guldborgsund

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Guldborgsund
  • Udfyld skemaet på mindre end 4 minutter
  • 3 seriøse firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Guldborgsund - Få 3 tilbud på kun 48 timer

12. maj 2018. Behøver du hjælp til en lille eller en stor træfældnings-opgave i Guldborgsund Kommune? Uanset om du søger hjælp til en lille eller en stor træfældningsopgave, kan du få bistand fra en professionel og billig træfældningsspecialist i Guldborgsund Kommune med mange års erfaring.
Indsend din træfældningsopgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede træfældning Guldborgsund eksperter til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din træfældningsopgave. Det er 100 pct gratis at oprette og indsende en træfældningsopgave her på siden.
Du diskuterer selv pris og tilbud med de træfældningseksperter i Guldborgsund Kommune, som henvender sig. Du får maksimalt tre tilbud så du undgår at blive kimet ned af 28 sultne træfældningseksperter. Med maksimalt tre træfældningstilbud taber du ikke overblikket. Spar mindst 28% ved at benytte vores gratis online tjeneste.

Nedtrækning med traktor

Traktoren udgør den sikreste, dyreste og mest effektive mulighed. For at mindske stejlingsrisikoen anbringes trækket lavest muligt på traktoren. Sørg for ikke at trække sidelæns. Større træer kan under nedtrækningen glide baglæns hen mod traktoren med stor kraft, hvorfor trækwiren bør have en god længde.
Såfremt traktoren er forsynet med spil, skal dette ubetinget benyttes. Når træet er trukket ned, skal man især ved større løvtræ trække det nedtrukne træ så langt frem, at man ikke behøver at oparbejde træet under de kroner, det netop har hængt i. Der er tit flere løse og farlige grene i kroner, hvor der har været en hænger.
Veddet i grenene skal kunne holde til store belastninger. Dels skal det kunne modstå vindpres, og dels skal det bære hele vægten af løvet og grenen selv. Hele dette vægtpres overføres til stammen gennem grenfæstet, som på den måde bliver grenens svage punkt.

Overlad tilbudsarbejdet til os - opret din træopgave nu

Få 3 gratis tilbud fra erfarne træfældningsfirmaer i Guldborgsund uanset hvor i kommunen du bor:
  • Eskildstrup
  • Stubbekøbing
  • Nørre Alslev
  • Sakskøbing
  • Slemminge

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4850 Guldborgsund

Nøjsomheden ApS
Sortsøvej 64
4850 Stubbekøbing
CVR: 33749538
Hjemmeside
Anlægsgartner K. Meldgaard
Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
Hjemmeside
H. Rasch & Søn A/S
Grønnemosevej 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 31514967
Hjemmeside