Træfældning Glostrup

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Glostrup
  • Udfyld formularen online på bare 3 minutter
  • 3 solide firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig træfældning Glostrup. Få 3 godkendte tilbud

15. august 2018. Din lokale træfældningsspecialist i Glostrup udfører en lang række forskellige træfældningsopgaver. Træfældning Glostrup fagfolkene er alle af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst træfældningsopgave, du måtte komme med. Beskriv den opgave, du ønsker tilbud på og send den ind til os.
Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere i Glostrup, som får lov at byde ind på opgaven. På den måde skal du ikke selv kontakte flere træfældningsspecialister - de kontakter dig. Det er ret smart.
Udover at spare tid på ikke selv at skulle kontakte flere forskellige træfældningsspecialister i Glostrup for at indhente træfældningstilbud, så sparer du sandsynligvis også penge. Firmaerne ved, at der også er andre træfældningsspecialister, der er interesseret i din opgave, så derfor skruer de et ekstra godt tilbud sammen til dig.

Hensyn til andre træer

Ved gennemhugninger i en sluttet bevoksning bør der tages meget hensyn til de træer, som ikke bør fældes. Fældeskader på disse medfører værditab. En nøjagtig og sikker faldretning bør sikre mod dette. l nåletræbevoksninger med stort stamtal, hvor der aflægges tømmer, er faldretningen yderst vigtig.
Traktorføreren bør have mulighed for at slæbe det helt op til 20 m lange stammer ud, uden at give de stående træer slæbeskader. Det kan være vanskeligt at foretage en gennemhugning i tømmer uden at skade de blivende træer, og samtidig give mulighed for at slæbe de lange tømmerstykker ud uden skader.
Skovens jord har som regel en god struktur, og det betyder, at vandet kan sive roligt ned i jorden. Man taler om frit vand, der på vejen ned mod grundvandet løber gennem åbne, grove porer. Dette vand kan udnyttes af rødderne, mens det er i porerne, men det vil hurtigt løbe videre ned.

Håndværkertilbud - spar mindst 27 procent

Hele Glostrup kommune er omfattet af vores netværk af kompetente træfældningsfirmaer:
  • Oxbjerg
  • Hundebjerget
  • Ejby
  • Ørnebjerg
  • Brandsbjerg

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2600 Glostrup

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard AS
Fabriksparken 44
2600 Glostrup
CVR: 21351695
Hjemmeside
Larsens Erhvervsservice
Ydergrænsen 4
2600 Glostrup
CVR: 26284996
Hjemmeside
Sylva Partner
Ejbydalsvej 190
2600 Glostrup
CVR: 18199173
Hjemmeside