Træfældning i Gentofte

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Gentofte
  • Udfyld web skemaet på under 3 minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Autoriserede træfældningseksperter i Gentofte

3. august 2017. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med træfældningstilbud fra seriøse og kompetente træfældningseksperter i Gentofte. Opret din opgave online på mindre end 6 minutter. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte autoriserede træfældningseksperter i Gentofte.
De 3 bedste træfældningseksperter i Gentofte til netop din træfældningsopgave modtager dine kontaktoplysninger. De vil herefter selv kontakte dig hurtigst muligt med et knaldgodt tilbud eller med yderligere spørgsmål omkring din specifikke træfældningsopgave.
Du sparer op til 17 procent samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige træfældningsspecialist til din opgave. Opret din opgave allerede i dag og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud fra erfarne træfældningseksperter i Gentofte inden for 35 timer.

Det skrå snit blev for dybt

Hvem kender ikke problemet, hvor det skrå eller det vandrette snit er skåret for dybt? Fejlen kan kun rettes ved at lave et nyt skråt eller vandret snit, eventuelt begge dele. Det betyder et uønsket større forhug, men det er at foretrække. Hvis det skrå snit går for dybt, er der fare for flæk og fiberudtræk i kævlen.
Den vandrette del af stammen forhindres af stødet (skrå markering) i at følge den øvrige del af kævlen (lodret markering) i faldet. Hvis det skrå snit går helt eller delvis gennem fældekammen, bliver styringen af træet usikker.
En trussel kommer af de mange påkørsler, som træerne bliver udsat for. Selv om der er tale om hændelige uheld, så er virkningen den samme: træets bark rives i stykker, veddet beskadiges og træets sundhed forringes. Dertil skal man lægge, at påkørsler ikke altid er hændelige. Ofte skyldes uheldet, at træet er placeret forkert i forhold til trafikken.

Spar mange penge på en træfældningsekspert

Uanset hvor du er bosat i Gentofte kommune, kan du nemt bestille 3 gratis træfældningstilbud:
  • Vangede
  • Nybro
  • Jægersborg
  • Snogegård
  • Kildeskov

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 2820 Gentofte
Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Mesterlodden 13
2820 Gentofte
CVR: 14035370
Hjemmeside
Viola Garden Service
Rosenvej 6
2820 Gentofte
CVR: 32811582
Hjemmeside
Øernes træfældning
Rosenvej 18
2820 Gentofte
CVR: 14087648
Hjemmeside