Træfældning Galten

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Galten
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • 3 godkendte firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig professionel træfældning Galten - Få 3 tilbud

13. august 2018. En autoriseret træfælders timepris kan sagtens ligge på over 700 kr i timen. Derfor kan det være ret fristende at finde en billigere træfælder i stedet. Her skal du dog passe lidt på. Billige træfældning Galten eksperter er tit dem, der ikke har særlig meget erfaring og du risikerer at få udført et dårligt stykke arbejde.
Afhængig af opgavens omfang skal du derfor tænke dig godt om før du hyrer det billigste træfældningsfirma. Husk derfor altid som det første, at spørge om eventuelle referencer. Det kan være med til at give et godt indtryk af, hvordan træfældningsspecialisterne har udført tidligere opgaver.
Prøv også at Google firmaet. Hvis du bestiller træfældningstilbud via vores service og du ønsker den billigste træfældningsspecialist i Galten, kan vi naturligvis indskrænke søgningen til dette. Sådan finder du en billig men alligevel god træfældningsspecialist.

Udførelse af formbeskæring

Beskæring udføres bedst i juli-august, men en forsinkelse hen i september-oktober er til at leve med for træerne. Dette gælder også for den grove, forberedende del af beskæringen. Derimod må og skal den årlige formklipning udføres omkring Skt.Hans.
Det er nemlig afgørende, at alle såringer sker ude i de endnu urteagtige skud. På den måde danner træet en helt tæt og præcis form, vel at mærke uden at der sker større skade på dets livskraft. Kandelabre og tene er blevet de almindelige benævnelser for den særlige variant af styning, som slutter med dannelsen af de typiske hoveder yderst på grenene.
Men det er væsentligt at fastholde, at det netop er en styning, der foregår. Det rummer nogle muligheder, men det bærer også kimen i sig til træernes død. Man skelner mellem tenbeskæring, hvor hver gren ender i en enkelt knude.

Vi finder de bedste fagfolk i Galten til din skovopgave

Checkliste til kontrol af, om et træ er ved at miste sin styrke:
  • roden
  • rodhalsen
  • stammen
  • grenene
  • skud og blade

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 8464 Galten

Skovby Anlæg
Tinbækparken 55, Skovby
8464 Galten
CVR: 31324769
Hjemmeside
OK Anlægsgartner
Voldbyvej 18
8464 Galten
CVR: 10743575
Hjemmeside
Sikkert Træ
Wedelslundvej 10
8464 Galten
CVR: 37972878
Hjemmeside