Træfældning i Furesø

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Furesø
  • Udfyld webformularen på under 5 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning i Furesø kommune? Sådan gør du

24. november 2017. Furesø kommune er som bekendt en af Danmarks mindste kommuner rent arealmæssigt og vores samarbejdspartnere dækker derfor både hele kommunen samt resten af Sjælland. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige træfældningsspecialist til netop din træfældningsopgave.
Med stor erfaring indenfor træer, er vores tilknyttede træfældningseksperter i Furesø kommune de helt rigtige at anvende ved enhvert træfældningsarbejde. Deres samlede erfaring gør, at de kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Træfældere i Furesø kommune råder over en stor maskinpark til både små og store træer, buskads, rod/stub-fræsning osv. De har sikkert også udstyr, som passer til netop din træfældningsopgave.

Brug af kilejern

Kilejern er jernplader på ca. 12 x 8 x 1 cm. De er et godt supplement til kilerne, da de er lettere og billigere. De er yderst anvendelige, især hvis der er for få kiler, eller disse kun har en størrelse. Alle, som har prøvet at skove, kender den situation, hvor man lige mangler den sidste kile eller kilejern, før træet vil gå.
Man kan da bruge en skive af rundtræ med passende diameter som ekstra kilejern. Det er vigtigt for styrken, at rundtræet er skåret af et træ eller en gren med passende diameter, så der er bark hele vejen rundt.
Det er svært at sige noget generelt om det nødvendige antal kiler til en skovning. 2-3 kiler og et par kilejern er normalt tilstrækkeligt. Kiler er farlige at bruge. Under brug kan med stor kraft løsrives stålsplinter, der kan trænge ind i legemet. Kilen kan gøres anvendelig efter afretning på en grov smergelsten eller ved hjælp af en vinkelsliber.

Vi har åbent døgnet rundt

Du kan få 3 tilbud på seriøs træfældning i hele Furesø kommune:
  • Kirke Værløse
  • Stavnsholt
  • Bregnerød
  • Fiskebæk
  • Hareskovby

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3540 Furesø
Anlægsgartnerfirmaet Bondes
Gl Nøglegårdsvej 22
3540 Lynge
CVR: 31258634
Hjemmeside
Thomas Træ- & Haveservice ApS
Vinkelvej 18
3540 Lynge
CVR: 31864240
Hjemmeside
RS-Anlægsgartner
Vassingerødvej 123
3540 Lynge
CVR: 29468303
Hjemmeside