Træfældning i Frederikshavn

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Frederikshavn
  • Udfyld formularen online på kun 3 minutter
  • 3 seriøse firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Det er vanskeligt at finde en erfaren og billig træfælder selv

24. november 2017. Her på siden kan du få 3 træfældningstilbud fra dygtige og billige træfældningseksperter i Frederikshavn med speciale i netop din type opgaver - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online skemaet på under syv minutter og oplyser om, hvad din træfældningsopgave går ud på.
Herefter finder vi de helt rigtige træfældningseksperter i Frederikshavn og fremsender din opgave til dem. De træfældningseksperter, der gerne vil hjælpe dig med din opgave, får herefter mulighed for at kontakte dig med enten et godt tilbud eller yderligere spørgsmål til træfældningsopgaven.
Maksimalt tre træfældningseksperter modtager dine kontaktoplysninger så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra 28 sultne træfældningseksperter. Opret din opgave nu, beskriv kort hvad du skal bruge en træfældningsspecialist til, hvorefter træfældningseksperter i Frederikshavn vil tage kontakt til dig - det er så nemt!

Når et træs rodnet bliver gravet over

Ofte kan man lige så godt fælde træet med det samme, når rodnettet er beskadiget alvorligt, og det vil altid være klogt at tage skriftlige forbehold overfor træets stabilitet inden for en årrække fremover. Man kan hjælpe træet gennem den svære tid med overskårne rødder ved at sørge for stabilisering af stammen.
Det mest effektive vil være en nedbinding, hvor man fæstner en ligesidet trekant af planker til tre nedrammede pæle på en måde, så plankerne spænder ned mod den øverste del af rodnettet. På den måde holdes roden fast mens kronen kan bevæges.
Når kronen begynder at vise normal skudlængde i den side, hvor rødderne blev skåret over, er det tid at fjerne nedbindingen. Men vent til om efteråret, når alle bladene er faldet af. Det nedsætter vindpresset mod kronen ganske betydeligt.

Sammenlign de forskellige træfældningstilbud online

Erfarne træfældningsspecialister i Frederikshavn arbejder i hele kommunen - og også i resten af nordjylland for den sags skyld:
  • Lyngså
  • Skagen
  • Store Rugtved
  • Nordby
  • Ålbæk

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9900 Frederikshavn
Holmen ApS
Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 27923437
Hjemmeside
H.O. Park- og Haveservice ApS
Bakkevej 4
9900 Frederikshavn
CVR: 11776280
Hjemmeside
Torben Topkapper
Lindetvej 36
9900 Frederikshavn
CVR: 36327634
Hjemmeside