Træfældning Frederikshavn

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Frederikshavn
  • Udfyld online formularen på bare seks minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Frederikshavn. Modtag 3 favorable tilbud

11. august 2018. Her på sitet kan du bestille 3 træfældningstilbud fra dygtige og billige træfældningseksperter i Frederikshavn, der er specialister i alle former for træfældning, topkapning mv - 100% gratis og uforpligtende. Du udfylder bare online skemaet på under syv min. og forklarer detaljeret om din træfældningsopgave.
Derefter finder vi de helt rigtige træfældning Frederikshavn eksperter og videresender din opgave til dem. De relevante træfældningseksperter, som gerne vil hjælpe dig med din opgave, kontakte dig derefter med enten et personligt tilbud eller måske med yderligere spørgsmål vedrørende træfældningsopgaven.
Maksimalt tre træfældningseksperter får tilsendt din opgavebeskrivelse så du ikke bliver tæppebombet med henvendelser fra 28 sultne firmaer. Indtast din træopgave nu og beskriv hvad du skal bruge en træfældningsspecialist til. I løbet af et par dage vil lokale træfældningseksperter i Frederikshavn tage kontakt til dig.

Når et træs rodnet bliver gravet over

Ofte kan man lige så godt fælde træet med det samme, når rodnettet er beskadiget alvorligt, og det vil altid være klogt at tage skriftlige forbehold overfor træets stabilitet inden for en årrække fremover. Man kan hjælpe træet gennem den svære tid med overskårne rødder ved at sørge for stabilisering af stammen.
Det mest effektive vil være en nedbinding, hvor man fæstner en ligesidet trekant af planker til tre nedrammede pæle på en måde, så plankerne spænder ned mod den øverste del af rodnettet. På den måde holdes roden fast mens kronen kan bevæges.
Når kronen begynder at vise normal skudlængde i den side, hvor rødderne blev skåret over, er det tid at fjerne nedbindingen. Men vent til om efteråret, når alle bladene er faldet af. Det nedsætter vindpresset mod kronen ganske betydeligt.

Sammenlign de forskellige træfældningstilbud online

Erfarne træfældningsspecialister i Frederikshavn arbejder overalt i kommunen. Her er nogle eksempler på, hvor vores trækappere har været på arbejde:
  • Lyngså
  • Skagen
  • Store Rugtved
  • Nordby
  • Ålbæk

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9900 Frederikshavn

Holmen ApS
Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 27923437
Hjemmeside
Brandt Træfældning
Bækmojenvej 20
9900 Frederikshavn
CVR: 35067175
Hjemmeside
H.O. Park- og Haveservice ApS
Bakkevej 4
9900 Frederikshavn
CVR: 11776280
Hjemmeside