Træfældning i Frederiksberg

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Frederiksberg
  • Udfyld formularen på under 5 minutter
  • 3 kvalitetsbevidste firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig-Gartner.dk er en gratis online portal for danske haveejere

24. november 2017. Beskriv din træfældningsopgave i formularen på 3 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi din opgave videre. Vi garanterer at du får kontakt med professionelle træfældningsspecialister på Frederiksberg, der kan hjælpe dig med din specifikke træfældningsopgave.
Derfor slipper du for selv at skulle opsøge træfældningsspecialister over det meste af Frederiksberg. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav om blandt andet seriøsitet og validitet. Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når træfældningsspecialisterne henvender sig.
Når du har fået 3 træfældningstilbud fra kvalificerede træfældningsspecialister på Frederiksberg, bør I enes om et møde, så I kan lave en gennemgang af træfældningsopgaven i detaljer og træfældningsspecialisterne kan danne sig et overblik over sagen. Herefter kan de afgive et tilbud, som for dig er gratis og uforpligtende.

Nødbeskæring af overskårne rødder

Nødbeskæring er det man laver, når gartneren må rykke ud for at lappe på skader, som andre har lavet. Det er ofte et jammerligt syn, der møder én: Små og store rødder er revet over, og alle de hele rødder er fulde af sår og skader i barken.
Her må gartneren arbejde ud fra bevidstheden om, at rødderne bedst kan indkapsle overfladiske sår (barksår). Der vil altså sjældent være begrundelse for at skære rødder helt over, bare fordi de er skrammede. Af og til hænger de dog i så tynd en las, at en afkapning kan være nødvendig.
Og i hvert fald bør man skære overrevne rødder rene. Værktøjet skal være i orden. Det skal være skarpt, og det skal være rent og frit for sygdomskim. Så snart en rod er skåret ren, må den beskyttes mod udtørring. Det kan ske ved bevikling med gaze eller - bedre - ved påsmøring af en lerslemning.

Det er vigtigt at tage professionelle med på råd

Her er nogle eksempler på steder på Frederiksberg, hvor træfældningsspecialister arbejder:
  • Søndermarken
  • Frederiksberg Have
  • Solbjerg Kirkegård
  • Lindevangsparken
  • Frederiksberg Hospital

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2000 Frederiksberg
Anlægsgartner Jantzen
Frederiksvej 70
2000 Frederiksberg
CVR: 13441685
Hjemmeside
Frederiksberg Haveservice
Langelandsvej 53
2000 Frederiksberg
CVR: 33984855
Hjemmeside
NWK Teknik & Anlæg
Nordre Fasanvej 20
2000 Frederiksberg
CVR: 35707794
Hjemmeside