Træfældning Faaborg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Faaborg
  • Udfyld formularen online på mindre end seks minutter
  • 3 rutinerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Faaborg - 100% gratis og uforpligtende

6. august 2018. Skal du have hjælp til en lille eller en stor træfældning Faaborg opgave? Så udfyld formularen ved at klikke på den grønne knap her på hjemmesiden, så sætter vi dig i kontakt med et effektivt og billigt træfældningsfirma i Faaborg, der kan hjælpe dig med din træfældningsopgave.
Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt træfældningsspecialist i Faaborg. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise træfældningstilbud.
Alle træfældningsopgaver kan løses, store som små. Vi har de rette kontakter til kompetente træfældningseksperter i Faaborg, som kan hjælpe dig godt fra start med din træfældningsopgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu! Så modtager du 3 spændende træfældningstilbud i løbet af et par dage.

Afgrening af stammer

Afgrening af undersiden af stammer, som ligger tæt på jorden, foretages først efter at undersiden er vendt opad. Så vidt muligt bør saven stasig hvile på stammen. Hvis træet ligger fri af jorden, for eksempel på en rullebuk, foretages underafkvistning indskudt mellem takt 5 og 6.
Bemærk, at efter underafkvistning anvendes sværdets overside til afgrening i takt 6 mod normalt sværdundersiden. Hvor afstanden mellem grenkransene er stor og fri for smågrene, nøjes man med afkvistning af de første 3 takter. Derefter fortsættes igen med takt 1. Underkvistning sker med passende mellemrum efter takt 3.
Hvis det skal lykkes træet at holde sig fast i jorden, må roden udvikle sig i takt med toppens udvikling. Det kan den kun, når der er luft nok i jorden, sådan et røddernes ånding kan frigøre sukkerets bundne energi.

Træproblemer i Faaborg bliver løst her

Sikkerhedsregler under afkvistning:
  • Vendes effektet, før undersiden afkvistes, skal saven stadigvæk hvile på stammen.
  • Foretages afkvistningen af undersiden samtidig med den øvrige afkvistning, bør denne ske uden at gå tilbage.
  • Efter gennemskæringen kan gassen slippes let.
  • Kæden bør have fuld hastighed, når den sættes til grenen.
  • Savens (kædens) hastighed bør varieres.

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5600 Faaborg

Sydfyns Træ & Haveservice
Nørregade 11 C
5600 Faaborg
CVR: 35913378
Hjemmeside
Peders Skovservice
Nørreballevej 5
5600 Faaborg
CVR: 95899951
Hjemmeside
Sørens Have & Anlæg
Hornelandevej 1
5600 Faaborg
CVR: 35317732
Hjemmeside