Træfældning i Espergærde

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Espergærde
  • Udfyld skemaet online på mindre end 3 minutter
  • 3 grundige firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

3 træfældningstilbud i Espergærde på under 44 timer

24. november 2017. Hvad koster en træfældningsspecialist i eller i nærheden af Espergærde? Hvad er den generelle timepris ved et træfældningsfirma? Hvordan finder man en erfaren træfældningsspecialist, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på?
Gennemsnits timeprisen for træfældningseksperter i Espergærde er på omkring 450,- kr. Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange træfældningseksperter angiver prisen ud efter højden på træet, der skal fældes. Her ligger tilbuddene fra cirka 75,- kr til 175,- kr. pr m.
Find ud af, om træfældningsekspertern benytter sædvanlig timeløn eller pr meter når du mødes med træfældningsspecialisterne for første gang. Her kan du ligeledes fornemme om træfældningsekspertern er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og sikkert træfældningsarbejde i Espergærde.

Dybden af fældesnittet

Fældesnittet føres så langt mod forhugget, og parallelt med dette, at der bliver en 3-6 cm tyk fældekam tilbage. Fældekammens tykkelse afhænger af det pågældende træs størrelse - jo større træ, des tykkere fældekam. Under specielle forhold gøres fældekammen tykkere, helt op til 12-20 cm.
Det gælder for store træer med tydeligt baghæng, eller træer med skråtløbende fibre eller råd. Ved fejlgødskning tilfører man træerne mineralske stoffer i forkerte mængder. Det betyder i reglen, at stofferne også optages i træerne i de samme, forkerte forhold.
I træernes stofskifte skal stofferne bruges i bestemte mængder, og disse mængder skal passe til hinanden indbyrdes. Fejlgødskningen giver altså en fejlforsyning med livsvigtige mineraler, som igen medfører fejl i stofskiftet. Det giver misvækst og svækkelser overfor sygdomme og skadedyr.

Effektive fagfolk står klar til din træopgave

Certificerede topkappere i Espergærde arbejder med en bred vifte af opgaver eksempelvis:
  • Træflytning
  • Træfældning
  • Kronebeskæring
  • Stormskader
  • Brændekløvning

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3060 Espergærde
UC Træpleje
Hvedemarken 11
3060 Espergærde
CVR: 37342440
Hjemmeside
Nordsjællands Træfældning
Fuglevangsvej 21
3060 Espergærde
CVR: 25188691
Hjemmeside
Beskæringskompagniet
Fredskovvej 5
3060 Espergærde
CVR: 20367830
Hjemmeside