Træfældning i Esbjerg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Esbjerg
  • Udfyld webformularen på mindre end fire minutter
  • 3 lokale firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Du får tilbud fra aut. træfældningseksperter i Esbjerg

24. november 2017. Skal du have løst en træfældningsopgave i Esbjerg - så har du netop taget det første skridt. Vi tilbyder at indhente 3 træfældningstilbud fra erfarne og billige træfældningseksperter i Esbjerg. Udfyld skemaet og fortæl os om din opgave. I løbet af et par dage får du to-tre fordelagtige lokale tilbud på din træfældningsopgave.
Træer har fire livsaldre: ungdomsformen, modenheden, alderdommen og forfaldsfasen. I denne sammenhæng drejer det sig om de tre sidste aldre, de som er kendetegnet ved træets aftagende væksthastighed, ved aftagende vitalitet og ved tiltagende problemer med at holde systemet i gang.
Især de to sidste, alderdommen og forfaldets periode er meget svære for træet. I naturen ville træerne blot stå og forgå ganske langsomt over flere hundrede år. Selv hos os kan man finde eksempler på århundredgamle træer, som stadig er levende, skønt i tydeligt forfald.

Grenkrave på grenfæstet

Når en livskraftig stamme eller hovedgren registrerer, at sidegrenens nettoproduktion falder, altså når løvmassen på grenen ikke længere kan samle så meget energi som tidligere, så dannes en grenkrave. Inde i grenkraven aflejres der ekstra lignin og cellerne bliver imprægneret med fenol.
Dette viser, at grenkraven er træets egen forberedelse på, at den skal tabe eller afkaste grenen. Derfor repræsenterer grenkraven stammens investering i forsvaret mod et angreb ind gennem grenen, og derfor skal grenkraven altid blive tilbage på stammen, når grenen fjernes.
På træernes blade ses ofte tegn på svampeangreb. Der findes en hel række svampe, som er specialiseret i at udnytte bladenes righoldige forsyning med kulhydrat. Disse svampe nedsætter nettoproduktionen fra bladene, og derfor er de skadelige. Det er dog sjældent, at bladsvampe kan skade træerne på længere sigt.

Vi skaffer dig tre træfældningstilbud - gratis og uforpligtende

Træfældningsfirmaer fra Esbjerg tilbyder skovservice i hele Esbjerg kommune (og lidt til):
  • Ravnsbjerg
  • Hjerting
  • Guldager
  • Gørding
  • Hjortlund

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 6700 Esbjerg
Jan Hansen Anlægsgartnere
Havdigevej 25
6700 Esbjerg
CVR: 13025932
Hjemmeside
Have & Anlæg
Kirkegade 96
6700 Esbjerg
CVR: 20772476
Hjemmeside
Bergmann Park og Haveservice
Gammelby Strandvej 29
6700 Esbjerg
CVR: 32590144
Hjemmeside