Træfældning Ebeltoft

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Ebeltoft
  • Udfyld skemaet online på bare seks minutter
  • 3 solide firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Effektiv træfældning Ebeltoft - Få 3 100% gratis tilbud

18. oktober 2018. På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle træfældningsopgave i Ebeltoft. Vi sender dig tre uforpligtende træfældningstilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, vil vores træfældning Ebeltoft eksperter dog gerne se lidt nærmere på opgaven.
De kontakter dig derfor for at aftale en dag, hvor de kan komme forbi og få et overblik over træfældningsopgavens omfang. Inden start bør du få en gennemgang af dit konkrete behov. Vores samarbejdspartnere i Ebeltoft rådgiver gerne om forskellige løsninger så alt kommer til at forløbe helt perfekt.
Store knuder, rodstykker, kraftige stykker af eg, elm, poppel m.m. kan være svære at flække fra hinanden. Det kan være en hjælp først at skære en rille i træet med motorsaven, inden flækningen fortsættes med kiler. Det er barken og splinten, der er sværest at skille ad, hvorfor brændestykket flækkes færdigt med hammer og kile.

Korrekt etableringsbeskæring

Balancen mellem rod og top er styret af træets arveanlæg. Hvis det lykkes træet at komme i balance, må man være meget påpasselig med ikke at ændre på den. For stor top giver tørkeskader og - eventuelt - væltningsfare. For lille top giver vanris og en svækket rod.
Hvis træet skal kæmpe i flere omgange med at få afstemt top med rod og omvendt, så bruger det kræfterne på noget andet end vækst, og det er en skam. Lige som sårene uden på træet overvokses, på samme måde indkapsles rådangreb inde i træet.
Både overvoksning og indkapsling er naturlige processer, men de har nogle omkostninger for træet. lndkapslinger betyder, at dele af veddet ikke længere kan bruges til transport og oplagring af depotenergi. Hvis praktikeren har været tidligt i gang, så vil sårene efter beskæringen være små, og indkapslingerne uden større betydning. De vil kun inddrage få årringe.

Opret din opgave og få tre tilbud fra gode og billige fagfolk

Sådan foretages korrekt stævning af et træ
  • Om vinteren skæres et stort træ tilbage på roden
  • Den følgende sommer fjernes de vanris, som sidder på sårranden
  • Lad alle lavtsiddende vanris gro i 5 år
  • Udtynd vanrisene, men behold 5-6, som sidder tæt på jorden
  • Lad disse vanris vokse videre i 5 år
  • Fjern alle vanris undtagen dét, som sidder tættest på jorden
  • Lad dette vanris udvikle sig til et træ over 5-10 år

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 8400 Ebeltoft

Syddjurs Savværk
Sydvænget 4
8400 Ebeltoft
CVR: 33799241
Hjemmeside
Rasmus Holm
Skovtoften 1
8400 Ebeltoft
CVR: 34121745
Hjemmeside
Peter Frederiksen
Klodevej 5
8400 Ebeltoft
CVR: 29080895
Hjemmeside