Træfældning i Dragør

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Dragør
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • 3 potentielle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Dragør - Få 3 gratis tilbud på 2-3 dage

22. februar 2018. Har du brug for et professionelt træfældning Dragør firma til at udføre dit træfældningsarbejde, så få gratis 3 tilbud på træfældningsopgaven her. Vores samarbejdspartnere håndterer alt fra A til Z - hvad enten det er fældning, nedskæring, kronereduktion, rodfræsning, træpleje eller topkapning.
Mattheck fra Tyskland har vist hvordan træerne er konstrueret under ingeniørmæssig præcision og med anvendelse af den mindst mulige mængde stof og energi. I Hamburg lavede Duiesiefken forsøg, som entydigt beviste, at træerne har langt sværere ved at indkapsle efter vinterbeskæring, end efter sommerbeskæring.
Donald Marx fra USA kunne omsider - efter 20 års forsinkelse - få lov at offentliggøre sin epokegørende viden om mycorrhizasvampene og deres betydning for træernes trivsel. I Skandinavien lærte Klaus Vollbrecht, Niels Hvass og flere andre os, hvad teorierne betyder for praktikerne.

Bunden af forhugget

Det er vigtigt, at forhuggets bund følger en ret linie eller buer lidt ind mod det pågældende træs midte. Punkterne bør med andre ord være på linie med den øvrige del af forhuggets bund eller være de to forreste punkter. Hvis forhuggets bund danner en bue fremad i faldretningen, fås et utal af faldretninger.
En af de mest irriterende og unødvendige trusler mod bytræer består i menneskers vandalisme. På den ene side kan det bevises, at bytræer dæmper aggressivitet og stress i tætbefolkede områder. Men på den anden side må træerne tåle alvorlige overgreb fra personer, som ikke forstår deres værdi.
En del af vandalens motivation ligger måske i simpel irritation: der er kommet noget nyt på stedet, og det skal ikke være der. En anden grund til at ødelægge træer ligger i den udfordring, som passende store træer giver. Man bør plante træer i en tykkelse, som ikke indbyder til kraftprøver.

Her får du 3 tilbud fra godkendte træfældningsfirmaer

I Dragør kan du få tilbud fra certificerede topkappere overalt i kommunen:
  • Dragør havn
  • Dragør nord
  • Store Magleby
  • Kongelunden
  • Søvang

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2791 Dragør
Lille Alberts Træfældning
Harevænget 103
2791 Dragør
CVR: 27549101
Hjemmeside
Nyvang Pile- og Anlægsgartneri
Nyvangsvej 10
2791 Dragør
CVR: 19579239
Hjemmeside
J&M Have og Entreprenør
Skippervænget 3
2791 Dragør
CVR: 36740914
Hjemmeside