Træfældning i City

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i City
  • Udfyld skemaet online på under to minutter
  • 3 autoriserede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

3 hurtige træfældningstilbud i City i løbet af bare 44 timer

3. august 2017. Beskriv din træfældningsopgave og dine forventninger til træfældningsspecialisterne i onlineskemaet på mindre end fire minutter. Billig-gartner.dk finder herefter 3 relevante og billige træfældningsspecialister i City, hvis kompetencer lever op til dine præferencer og behov.
I løbet af 2-3 dage tager de 3 udvalgte træfældningsspecialister kontakt til dig med deres respektive træfældningstilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag på baggrund af dine præferencer og de oplysninger, træfældningsspecialisterne har fremsendt.
Du vælger selv det tilbud, hvor prisen og kvaliteten passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med det pågældende træfældningsfirma. Denne service er gratis og uforpligtende, og du er således ikke tvunget til at skulle acceptere de fremsendte tilbud. Spar 34% på en træfældningsspecialist i City. Opret din træfældningsopgave nu!

Beskæring af overskårne rødder

Det værste problem ved at beskære kraftige rødder er ikke - som man måske skulle forvente - at der går råd ind gennem sårene. Det gør der i virkeligheden kun sjældent. Så alvoren ligger et andet sted, nemlig i den kendsgerning, at de overskårne rødder ikke længere kan bidrage til stabilisering af træet.
Der vil gå mange år, før nydannede siderødder kan overtage de gamle rødders rolle. Dertil kommer, at erfaringerne viser, at nye rødder ikke dannes, når gamle rødder er mere end 3 cm i diameter. I mellemtiden vil træet være sårbart over for belastninger fra bestemte vindretninger.
Omvendt er dog også klart, at forholdene bestemt ikke havde været bedre, hvis rødderne bare var gravet igennem. Det er vist ved praktiske forsøg, at træerne er meget hurtigere til at indkapsle, overvokse og nydanne rødder, hvis jordtemperaturen kan holdes omkring de 20°.

Vi matcher din opgave med træfældningsfirmaerne

Vores netværk af autoriserede træfældningsfirmaer udfører træfældningsopgave overalt i City:
  • Slotsholmen
  • Kongens Have
  • Ørstedsparken
  • Botanisk Have
  • Holmens Kirkegård

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 1750 City