Træfældning i Borup

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Borup
  • Udfyld webskemaet på kun 6 minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Borup. Få 3 hurtige tilbud og spar let 29%

22. februar 2018. Her på Billig-gartner.dk hjælper vi dig med at finde et professionelt, effektivt og billigt træfældning Borup ekspert. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du ønsker at få udført. Så finder vi tre kompetente træfældningseksperter i Borup til at afgive tilbud på din træfældningsspecialistsag.
Du vælger selv, hvilken træfældningsspecialist du eventuelt ønsker at benytte dig af. Du er ikke tvunget til at skulle vælge nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem. Derudover er vores unikke online tjeneste fuldstændig gratis at bruge for både virksomheder og private.
Det er besværligt at finde en god og billig træfældningsspecialist i Borup selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug os i stedet? Benyt den hurtige løsning og modtag 3 friske træfældningstilbud nu. Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud.

Forkert udførelse af fældesnittet

Alt for tit ses stød, hvor fældesnittet i den ene side er lavere end forhuggets vandrette snit. Ved meget mindre træer med roddiametre op til 10-11 cm, for eksempel stager og lægter, er det som regel unødvendigt at anvende forhug. Man kan nøjes med fældesnittet.
Arbejdstilsynet kræver anvendelse af forhug på træer med brysthøjdediametre større end 12 centimeter. l den byøkologiske træplan skal man bevare så meget som muligt, men også plante så meget som muligt. Selvfølgelig på de rigtige steder og på den rigtige måde.
Og så skal der sørges for, at træernes levevilkår bliver et anliggende, som ligger alle på sinde. Det må ikke mere være muligt at skamfere træer, hverken ved at knække stammer og grene af unge træer eller ved at topkappe og forynge gamle træer. Det må blive fortid at plante træer på steder og i huller, hvor de aldrig vil kunne trives.

Spar nemt op til 28% på træfældningsopgaven

Eksempler på faretruende situationer, der kræver en særlig indsats for at redde træernes rodnet:
  • pålægning af jord omkring stammen
  • svampelegemer på rod og stamme af nabotræer
  • pludselig sænkning af grundvandet
  • voldsomme svingninger i grundvandet
  • afbrydelse af dræn

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4140 Borup
Bæver Naturbyg
Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
CVR: 29300062
Hjemmeside
Anlægsgartner Jesper Andersen
Stenhøjparken 90
4140 Borup
CVR: 17517481
Hjemmeside
Tree Complete
Urupvej 6 B
4140 Borup
CVR: 32388914
Hjemmeside