Træfældning Billund

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Billund
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig træfældning Billund → Få 3 gratis tilbud med rabat

14. august 2018. Få 2-3 gode tilbud på træfældningsarbejde - gratis og hurtigt - fra billige faguddannede træfældningseksperter i Billund. Udfyld formularen online på under fire minutter og spar op til 35% på beløbet. Som allerede beskrevet er det ganske gratis og tidsbesparende at indtaste en træfældningsspecialist opgave i Billund.
Som en ekstra bonus, så behøver du slet ikke at tage imod nogen af tilbuddene, hvis de ikke er som du ønsker. Når træet er fældet, skal stammen flækkes. En gammel regel siger, at eg flækkes fra rod og bøg fra top. Praksis viser, at det er lige så rigtigt at skelne mellem henholdsvis rene og knastede emner.
Det er altid en hjælp at ramme naturlige flækrevner. Rene stykker uden knaster flækker lige let hvad enten rod- eller topenden vender op. Undtagelsen danner de nederste rodstykker, som normalt flækkes lettest fra toppen. Få gratis 3 tilbud på billig træfældning Billund.

Træers tab af rodmasse

Ved nyplantning er træets rodmasse voldsomt formindsket. I de fleste tilfælde er man nede på en sekstendedel eller en tyvendedel af den mængde rødder, som svarer til, at træet er i balance. Tilsvarende voldsomme begrænsninger af rodnettet ses efter gravearbejder eller byggeri i nærheden af træet.
Det unge, nyomplantede træ klarer sig ved at sætte topvæksten i stå, mens rodnettet gendannes. Samtidig ser man en formindskelse af antallet af blade pr. skud, og de enkelte blade bliver mindre. Dette varer normalt 3-4 år, men så begynder træet til gengæld også med en kraftig topvækst.
Hvis roden bliver beskåret på et modent eller gammelt træ er reaktionen en anden. I disse tilfælde vil man se, at træet lader større eller mindre grenpartier eller måske endda også toppen af kronen gå ud. Når tilbagevisningen er blevet så omfattende, at rod/top forholdet er i balance, standser processen.

Lad dygtige træfældningsfirmaer byde på din opgave

Autoriserede træfældningsfirmaer i Billund kommune giver gerne tilbud på din træfældningsopgave i hele kommunen f.eks:
  • Lamborg
  • Filskov
  • Sønder-Omme
  • Risbøl
  • Donslund

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 7190 Billund

4Høje Anlægsservice
Hærvejen 61
7183 Randbøldal
CVR: 34596085
Hjemmeside
LT-Træfældning
Hovborgvej 99
7200 Grindsted
CVR: 29335451
Hjemmeside
JSP Anlægsgartnerfirma
Kløvermarken 316
7190 Billund
CVR: 27890326
Hjemmeside