Træfældning i Bagsværd

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Bagsværd
  • Udfyld onlineskemaet på kun fire minutter
  • 3 seriøse firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få tilbud på professionel træfældning i Bagsværd

24. november 2017. Vi tilbyder - gratis og uforpligtende - at indhente 3 stærke tilbud på sikker løsning af din træfældningsopgave i Bagsværd. Udfyld kontaktformularen på 2 minutter og send den ind til os. I løbet af ganske få dage vil du modtage seriøse henvendelser fra certificerede træfældningsfirmaer fra Bagsværd.
I dag er der fuld fart på udviklingen både inden for forskning, undervisning, udvikling af udstyr og det praktiske håndværk. Netop træplejen viser, hvor langt et fag kommer, når man opgiver dogmatisk viden og stiller sig åben for nye erfaringer og erkendelser. Vi er endnu midt i en pionertid, hvor alles opdagelser og forsøg er velkomne.
Siden 1992 har lærere på Dansk Center for Jordbrugsuddannelse lavet mange træplejekurser for kommuner, kirkegårde og private, og har udviklet og gennemført adskillige kurser i Beder. Disse kurser har betydet, at teorierne konstant er blevet konfronteret med praktikernes spørgsmål og erfaringer.

Kontrol af forhuggets retning

Når forhugget er skåret, kontrollerer man, at det har den rigtige retning, så træet falder som beregnet. Hvis man er øvet, kan man sigte hen over motorsavens forreste håndtag, en påsat skinne eller en malet streg under skæring af det skrå snit.
Hvis man er usikker, anvendes hjælpemidler, for eksempel fældejernet eller lignende. Hvis man er øvet, bruger man save. Dårlig jord er lig med livløs eller livsfattig jord. Når jordbunden er så dårlig, at mycorrhizasvampe ikke kan trives, er det et truende problem for træerne.
Det drejer sig om de nævnte, iltfattige situationer, om saltskader og forgiftninger, - men først og fremmest om overgødskning, især med kvælstof. Hvis træerne ikke får dannet dette samliv med en eller flere svampe, er deres livschancer alvorligt forringede.

Udfyld skemaet og få 3 konkurrencedygtige tilbud

Træfældningsspecialister i Bagsværd løser opgaver over et stort spektrum - se for eksempel dette udsnit.
  • Fældning af bytræer
  • Beskæring af frugttræer
  • Opstramning af træer
  • Flishugning af grene
  • Bortkørsel af affald

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2880 Bagsværd
M.H. Have og anlæg
Klausdalsbrovej 258
2880 Bagsværd
CVR: 29343357
Hjemmeside
MS Træ og haveservice
Grusgraven 2
2880 Bagsværd
CVR: 36005556
Hjemmeside
Posi Træ
Aldershvilevej 126
2880 Bagsværd
CVR: 26883326
Hjemmeside