Træfældning i Østerbro

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Østerbro
  • Udfyld formularen på under 3 minutter
  • 3 aktuelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Østerbro - Få 3 attraktive gratis tilbud

22. februar 2018. Når du har brug for en træfældning Østerbro specialist er det Billig-gartner.dk, der er svaret. Vi tilbyder at indhente tilbud fra de bedste træfældningsspecialister på Østerbro til din træopgave. Opret din træopgave online - det tager ikke mere end 4 minutter. På kun to-tre dage modtager du 3 fordelagtige lokale tilbud - helt gratis.
Den første indsats til forbedring af et træs situation er at holde kontrol med, hvordan træets jord har det. Meget ofte er jorden komprimeret i en sådan grad at træet er truet. Her kan man med fordel foretage en organisk grubning ved hjælp af egnede urters rodnet. Det vil sige en varsom måde at skabe bedre iltforhold i jorden.
Det kan gøres ved at så urter med pælerod, f.eks. lupin eller kinaradise. En anden, men langsommere metode er at frede jorden og påfylde 5-10 cm førne og lade ormene foretage gravearbejdet. I det hele taget bør man sigte efter at skabe skovbundslignende forhold.

Nødbeskæring af rødder efter overgravning

Målet er at forhindre, at skader på rødderne bliver værre. Vedligeholdelsen drejer sig ikke om træet selv, men om dets omgivelser. Gartneren må sørge for, at skaderne ikke vil gentage sig. Det kan gøres ved hegning efter skriftlig aftale på byggemøder, hvor også erstatningsbeløbet for fremtidige skader aftales helt præcist.
Desuden må praktikeren arbejde med at forbedre de rester af jord, som træet har tilbage. Overfladen må beskyttes med et dæklag, porøsiteten må forbedres i dybden ved udplantning af urter med dybtgående rødder, og træet må vandes i tørre perioder.
Hovedproblem: Manglende stabilitet. Det væsentligste problem består i det fortsatte byggeri. Det er besværligt at få entreprenørerne og deres folk til at forstå træernes sårbarhed. For træet selv består problemet i den manglende stabilitet, som kommer af, at store rødder er fjernet.

Håndværksarbejde - spar op til 25%

Eksempler på steder på Østerbro, hvor der foretages træfældning:
  • Fælledparken
  • Universitetsparken
  • Brumleby
  • Gasværksgrunden
  • Ryparken

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2100 Østerbro
Anlægsgartner John Wichmann
Nyborggade 7
2100 København Ø
CVR: 27545661
Hjemmeside
Jespers Træfældning
Trepkasgade 4
2100 København Ø
CVR: 32614906
Hjemmeside
Ølands Anlægsgartner ApS
Thomas Laubs Gade 11
2100 København Ø
CVR: 32059392
Hjemmeside