Træfældning Ølstykke

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Ølstykke
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • 3 reelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Ølstykke - Spar tid og penge - få 3 tilbud

25. august 2018. Få gratis og enkelt 3 hurtige tilbud fra træfældningseksperter i Ølstykke på din opgave. Spar mange penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente 3 skarpe træfældningstilbud. Du får kun tilbud fra forud godkendte træfældning Ølstykke firmaer, så du undgår dyre overraskelser.
Træfældere konkurrerer med flere andre træfældningseksperter om din træfældningsopgave, så derfor får du et supertilbud. Vores store gruppe af træfældningseksperter fra Ølstykke dækker alle områder indenfor branchen. Dette medfører, at vi kan imødekomme alle typer af træfældningsopgaver - store som små, nemme som svære.
Træfældere i Ølstykke kan sikre dig træfældningsarbejde af høj kvalitet - det betyder et hurtig og effektiv træfældningsarbejde med stor sikkerhed for din bolig. Den nye udvikling startede med at Alex Shigo fra New Hampshire, som foreslog at bruge motorsaven til at skære træer op på langs, for at man kunne se, hvordan de er indrettet.

Hydrauliske kiler

I en almindelig gennemhugning/afdrift i større løvtræ anbefales det at efterlade de få træer med mere eller mindre baghæng til en slutrunde, hvor man medtager et hydraulisk hjælpemiddel. Her ville en hydraulisk kile kunne erstatte en del af kilerne og det tunge slåarbejde med hammeren.
Kilen har en teoretisk løfteevne på 27 tons, men løfter næppe mere end ca 12-14 tons i praksis. Den maksimale løftehøjde er 6 cm. En amerikansk/canadisk udgave som en hydraulisk donkraft med bevægelig topplade på stemplet har en løftehøjde på 12 cm og trykevne på 35 - 40 tons.
Hvis man vil vide mere om brug og beregninger ved anvendelse af hydrauliske kiler, kan man læse om emnet i Skov & Landskabs videntjeneste: Fældning med hydrauliske hjælpemidler, nummer 12, august 2014.

Træproblemer i Ølstykke - brug vores service

  • På almindelige træer bør forhugget have en dybde, så forhugsbredden er ca. 2/3 af det pågældende træs diameter.
  • Lidt sværere træer bør have en forhugsdybde, så forhugsbredden er mellem 2/3 og 3/4 af stammens diameter.
  • Vanskelige træer bør tit have forhugsbredder svarende til diameteren
  • Pas på med helt mindre forhug; der flækker let en bør af stammen

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3650 Ølstykke

Andersson´s Træfældning
Hirsevænget 2 A
3650 Ølstykke
CVR: 35354220
Hjemmeside
Most Skov & Natur ApS
Harmonivej 19
3650 Ølstykke
CVR: 37821829
Hjemmeside
De Grønne Smølfer ApS
Svalehøjvej 36
3650 Ølstykke
CVR: 30595157
Hjemmeside