Træfældning i Ølgod

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Ølgod
  • Udfyld skemaet online på kun fem minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få 3 attraktive tilbud fra lokale firmaer i Ølgod

3. august 2017. Her får du nemt, gratis og hurtigt kontakt med billige træfældningseksperter over hele Danmark inklusiv Ølgod. Beskriv din træfældningsopgave og bliv ringet op af træfældningsspecialisterne fra Ølgod med 2-3 gode tilbud. For dig er det helt gratis og du modtager tre superstærke tilbud, du selv kan vælge mellem.
Med et godt træfældningstilbud kan du være heldig og spare 27 pct i forhold til normalprisen. Indsend din træfældningsopgave til os på kun 7 minutter og beskriv, hvad det er, du skal have ordnet. Jo mere specifikt du fortæller om træfældningsopgaven, jo stærkere tilbud vil du sandsynligvis få.
En træfældningsspecialist fra Ølgod kan hjælpe med andet end bare at topkappe træer. Har du behov for at få beskåret nogle træer, der skygger for solen, så kan du også her få op til 3 friske tilbud. Indtast din træfældningsopgave til træfældningsspecialisterne i Ølgod i skemaet på bare 6 minutter og få tre gode tilbud.

Spidse grenvinkler på gamle træer

Hos gamle træer betyder satsningen på blomstring og frøsætning en nedsat skudtilvækst. Da de fleste grene samtidigt bliver undertrykt af andre grene højere oppe i kronen, tvinges de efterhånden udad og sommetider endda nedad for at nå lyset.
Det medfører, at grenvinklerne vil være langt mere åbne hos ældre træer end hos yngre - af samme art. Det skal dog understreges, at problemer med spidse grenvinkler, som er opstået meget tidligt i træets ungdom, ikke lader sig rette alene ved, at træet bliver ældre.
Ligeledes vil det gamle træs øgede tilbøjelighed til at sætte vanris let kunne føre til, at der dannes nye grene med meget spidse grenvinkler. I det tilfælde forhindres en sammenvoksning af grenens og stammens ved. Problemerne forværres endda yderligere ved, at der nu også skal være plads til to lag bark inde i den indgroede grenvinkel.

Fældede træer kan opskæres eller flækkes til brænde

Sådan flækkes fældede knastede stammer:
  • Flæk så vidt muligt uden om knasten
  • Store knaster flækkes midt igennem fra rod mod top
  • Ved knaster yderst i stykket, flækkes fra modsatte side

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 6870 Ølgod
Lauge Bonde ApS
Feldsingvej 3 A
6900 Skjern
CVR: 19286630
Hjemmeside
Gartner Bertil Jeppesen
Herningvej 56, Barde
6920 Videbæk
CVR: 88041356
Hjemmeside
Ølgod Entreprenørforretning A/S
Energivej 7
6870 Ølgod
CVR: 31854687
Hjemmeside