Havemand Vojens

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Vojens
  • Udfyld formularen online på ca 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Vojens - Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud

26. august 2018. Beskæring af buske, hækklipning, ny kompostbunke, stubfræsning? Vores tilknyttede ekspertfirmaer i Vojens giver dig et rigtigt attraktivt tilbud på din haveopgave. Og vi formidler din opgave helt gratis! Vores gratis hjemmeside er den absolut bedste måde at bestille konkrete tilbud i Vojens på havearbejde.
Fortæl hvad din opgave går ud på, så sender vi opgaven videre til vores tilknyttede samarbejdspartnere i Vojens, så du kan finde den helt rigtige effektive og samtidig billige havemand Vojens med det rette billige havetilbud. Det er hurtigt, let og gratis, og vi samarbejder i øvrigt med havefirmaer over hele Danmark.
Udfyld onlineskemaet på mindre end 10 minutter og beskriv, hvad det er du har brug for hjælp til i din have. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud på havearbejdet vil du helt sikkert modtage. Du kan spare op til 29% på regningen i Vojens ved at benytte vores gratis online portal.

Ukrudt i haven

Det ukrudt, som er en virkelig plage i plæner, er det, der ligger fladt, og som ikke bliver klippet af ved den normale plæneklipning. Det er rosetdannende ukrudt som tusindfryd, vejbred og mælkebøtte og de lave, nedliggende typer som trekløver.
I ukrudtsmidlernes terminologi kaldes de rosetdannende planter bredbladet ukrudt, og de er lette at slippe af med ved hjælp af selektive plænemidler. Man kan pletbehandle enkelte ukrudtsplanter med klar til brug- produkter. Til småbladet ukrudt som kløver har man brug for et flydende ukrudtsmiddel, der er specielt beregnet til den slags ukrudt. Bland det og vand det ud med en vandkande.
Det er altid klogt at gøde plænen på det tidspunkt, hvor man bekæmper ukrudt. Døde blade giver nøgne pletter i plænen, som hurtigt koloniseres af ukrudtsfrø og mos, medmindre græsset hjælpes til at blive mere fyldigt og udfylde hullerne.

Brug en mælkebøttekniv

Hvis man ikke bryder sig om ukrudtsmiddel, kan man bruge en mælkebøttekniv og fjerne de enkelte ukrudtsplanter med hånden. For kløver, der udvikler sig fra en central rod, så den minder om et kniplingslommetørklæde, finder man midten, samler lommetørklædet i hånden og vrider det, til hele planten kan trækkes op.
Økologiske havedyrkere kan ikke bruge ukrudtsmidler, men der findes adskillige plænegødninger på markedet, som fremmer græsvækst og dermed hæmmer mos og ukrudt i at brede sig. Den grundlæggende præmis er, at hvis græsset vokser kraftigt, er der ikke ret meget plads til invasion af noget andet.
Hvis man går ind for granulatbehandling med kombination af ukrudtsmiddel og næringsstoffer, skal tilførslen planlægges omhyggeligt, for selv om ukrudtsmidlet skal have de samme 12 til 24 timer til at blive absorberet, skal næringsstofferne vandes ned så hurtigt som muligt.


Eksempler på havemand i 6500 Vojens

Skovgaarden Rengøringsservice ApS
Hærvejen 7
6500 Vojens
CVR: 32944043
Hjemmeside
Torben Gammelgaard
Gelsåvej 26, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR: 17515233
Hjemmeside
Sønderjysk Landskab & Anlægsdesign ApS
Diagonalvej 14
6500 Vojens
CVR: 30806557
Hjemmeside