Havemand Videbæk

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Videbæk
  • Udfyld skemaet online på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Modtag 3 friske havetilbud på en billig havemand Videbæk

24. august 2018. Få 3 helt gratis og 100 pct uforpligtende tilbud i Videbæk på alt havearbejde. Vores tilbud gælder også i din stationsby. Indsend din haveopgave og i løbet af 2-4 dage vil du modtage 3 superspændende tilbud på en lokal havemand Videbæk. Du kan spare mange penge på at få 3 tilbud på opgaven (30%).
Kvalitetsarbejde kræver godt håndelag og det rigtige værktøj. Professionelle havemænd, hvad der skal til. Deres holdning til kvalitetshåndværk er din bedste garanti for vellykket slutresultat. Tilføj derudover at havemændene er stolte af deres profession. Det giver som man ved, det bedste slutresultat for alle parter.
Det er også gartanti for, at de forskelligartede haveopgaver bliver udført på den bedst faglige vis, uanset om det drejer sig om hækklipning, stubfræsning, etablering af bålplads eller sandkasse i Videbæk. Havemændene finder den bedste løsning til hvert enkelt tilfælde. Du kan med 3 tilbud spare op til 21 procent på regningen.

En stammehæk i haven

Stammehækken er den stramt klippede trærække, der med sin form skaber et betydeligt markant indtryk i det miljø, den befinder sig i. Den har til formål at skabe et arkitektonisk levende ”bygningsværk", der til tider (mellem klipningerne) har et næsten naturligt udseende.
Plejen sigter mod fastholdelse af den stramme geometriske form. Derved bibeholdes den arkitektoniske virkning. Det gøres ved én årlig klipning. Klipning: Der anvendes motorklipper, stangklipper eller hydraulisk klipper, ofte fra lift. Der klippes efter frihånd, så hækken bliver rimeligt lige.
Bedste klippetidspunkt er i vinterperioden, når træerne er i hvile. Kan man ikke vente så længe, bør der klippes sidst i september, så træerne ikke begynder at sætte nye skud op til vinteren. Klippes hækken én gang om året til Sct. Hans, vil den sætte mange nye skud i løbet af sommeren, hvilket får den til at se naturlig ud.

Vildskud og vanris

Vildskud og vanris: Skud fra roden (vildskud) eller skud på stammen (vanris) fjernes, så snart de observeres. Er det korte grønne skud, kan de rives af. Er de træagtige, klippes de af, så barken ikke skades.
Ukrudtsbekæmpelse: Da stammehækken ofte står i et anlæg, enten belægning, hæk eller græsarealer, fjernes evt. ukrudt ved renholdelse af disse arealer. Gødskning: Hvis stammehækken vokser dårligt eller har gule blade hen over sommeren, kan det være nødvendigt at tilføre gødning. Da det er træer, er det vigtigt, at der gødes i hele rodzonen, der ofte befinder sig uden for trækronens omfang.
Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK 13-4-17. Der anvendes 2 kg pr. 100 m2 i midten af april eller først i august. Vanding: Vanding er som regel kun nødvendig i etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 15 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet.


Eksempler på havemand i 6920 Videbæk

Kjelds Haveservice
Buen 9
6920 Videbæk
CVR: 37623792
Hjemmeside
Herborg Planteskole
Finderupvej 35, Herborg
6920 Videbæk
CVR: 52613310
Hjemmeside
Gartner Bertil Jeppesen
Herningvej 56, Barde
6920 Videbæk
CVR: 88041356
Hjemmeside