Havemand i Viby

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Viby
  • Udfyld online skemaet på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Viby havemænd ordner alle haver i Viby - sikkert og vist

7. august 2017. Gratis indhentelse af 3 tilbud på havearbejde i Viby, får du her. Beskriv projektet, og modtag i løbet af kort tid tilbuddene. Det er betydeligt nemmere og billigere end selv at ringe rundt til forskellige havemænd. Vores samarbejdspartnere håndterer alt fra A til Z - beskæring af buske, græsslåning, ukrudt, hækklipning osv.
Vi hjælper dig med at finde den havemand i Viby, der passer bedst til netop din opgave. Via vores netværk har vi mulighed for at vælge mellem en lang række dygtige havemænd og anlægsgartnere. Det er blandt andet derfor, at vi altid kan matche din haveopgave med den rette havemand til dig i Viby.
Vi leverer gratis 3 tilbud fra forskellige firmaer i Viby og omegn og så er det op til dig, om du ønsker at benytte dem eller ej. Der er forskel på, hvad de forskellige havemænd har specialiseret sig i inden for gartnerfaget. Derfor er det også forskelligt, hvilken mændmand, der er de rette til netop din haveopgave.

Brugsplæne

Brugsplænen er den mest almindelige plænetype og findes i de fleste danske haver. Den er rimeligt jævn og ensartet og nogenlunde fri for ukrudt. Den anvendes både visuelt og til fysisk aktivitet.
Brugsplænen kræver normalt én klipning om ugen og gødes en eller to gange i vækstsæsonen. Den bør vertikalskæres, eftersås og topdresses en gang i vækstsæsonen. Plejebeskrivelse brugsplæne: Havepræg, funktionsfasen Klipning: Der anvendes rotorklipper med eller uden opsamler.
Der klippes aldrig mere end 1/3 af højden. Klippehøjde: 5 cm, når græsset er 7,5 cm højt. Klipning én gang pr. uge, 25 gange pr. år. Kantklipning: Græsset omkring forhindringer klippes 4 gange pr. år i 5 cm højde. Kantskæring: Kanter omkring plæne kantskæres 2 gange i vækstsæsonen, gerne efter snor.

Afrivning og gødning

Afrivning: Afklip, blade, grene og andet rives af, når det dækker større flader. l efteråret foretages 2-3 afrivninger. Bedste redskab er en plastikløvrive. Gødskning: Der anvendes Aniniix plænegødning, diverse plænegødninger eller NPK 13-4-17, 3 kg pr. 100 m2 pr. år, fordelt over 1-2 gange pr. år eller gødskning efter en jordbundsprøve eller gødningsplan.
Vanding: Der vandes i tørre perioder. Der vandes med 10-20 mm pr. gang målt med en regnmåler, der sættes i vandingsfeltet. Ukrudtsbekæmpelse: Ukrudt fjernes, når det dækker større områder.
Mælkebøtter og tidsler stikkes med mælkebøttejern, så roden fjernes. l sjældne tilfælde kan der anvendes kemikalier, men optimale vækstvilkår for græsset mindsker mængden af ukrudt. Vertikalskæring: Der anvendes el - eller benzindrevet vertikalskærer 1-2 gange om året.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 4130 Viby
Dahlgaard & Nyholm ApS
Byvejen 58
4130 Viby Sjælland
CVR: 35251405
Hjemmeside
Den Alsidige
Birkedhøjvej 3
4130 Viby Sjælland
CVR: 15730749
Hjemmeside
M.R. Skovservice
Birkede Brovej 4
4130 Viby Sjælland
CVR: 26911923
Hjemmeside