Havemand Viborg

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Viborg
  • Udfyld skemaet online på ca to minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en dygtig havemand Viborg - Få gratis 3 skarpe tilbud

5. august 2018. Din lokale havemand i Viborg udfører en lang række forskellige haveopgaver. Spar tid og penge, og modtag 3 gratis tilbud. Indtast din opgave på få minutter i wenskemaet. Vores tilknyttede fagfolk er alle af all-round typen og kan derfor løse en hvilken som helst haveopgave, de måtte komme ud for.
Dårligt planlagt havearbejde giver mindst dobbelt så meget besvær og alt for meget spildtid for både kunden og havemanden. Vores partnere i Viborg har stor erfaring med alle typer af havearbejde og hjælper gerne med planlægning i god tid, så selve arbejdet kan foregå så effektiv som muligt.
Havemændene arbejder for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, kontorer og såvel internt - som eksternt. Havemændene fra Viborg lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele forløbet og klarer alle udfordringer nemt og smidigt. Indtast din havemand Viborg opgave på få minutter - så er du allerede i gang med havearbejdet.

Græs i haver

For de fleste mennesker er græsset det udendørs gulvtæppe - lige så uundværligt som væg til væg-tæppet i dagligstuen. Ja, moden skifter og hårde overflader, stenbelægning, grus og træbeklædning, vinder frem, på samme måde som søgræstæpper eller lakerede gulve vinder frem indendørs.
Men der findes meget få haver, der ikke har bare en lille bitte plæne. Græs er stadig den billigste og mest traditionelle udendørs gulvbelægning, især til større arealer, så det er let at tage græs for givet.
Men tænk ikke på det som et selvfornyende tæppe; tænk på det som tusindvis af små individuelle planter, der vokser ganske tæt side om side i hver eneste kvadratmeter jord. Det er ikke vedligeholdelsesfrit. Selv om græs ikke kræver lige så meget tid og lige så mange kræfter som et blomsterbed, skal det stadig passes.

Hvilken slags græs?

Da jeg var dreng, havde man to slags græs. I baghaven var hverdagsudgaven plettet med totter af rajgræs, der dukkede op som en trold af en æske, når plæneklipperen var forbi, i stedet for at blive klippet af - akkurat som den hvirvel i håret, der aldrig vil lægge sig ned.
Foran huset var der den fine plæne, man ikke måtte gå på; den skulle imponere naboerne. Begge havde de perfekte striber, som man får, når man bruger en cylinderklipper, og stakkels den, der havde slået græsset, hvis linjerne ikke var lige.
Der er sket meget siden dengang. Nutidens plæne er meget mere naturlig og en, som familien kan bruge til alle udendørs aktiviteter. Ukrudt er ikke mere et uartigt ord, og hos nogle haveejere er selv de tidligere så foragtede vilde blomster velkomne.


Eksempler på havemand i 8800 Viborg

AB Kirketoft ApS
Hedebakken 38
8800 Viborg
CVR: 34802521
Hjemmeside
Handyman-Midt Ivs
Gl. Aalborgvej 66
8800 Viborg
CVR: 36922494
Hjemmeside
Glerup Anlæg ApS
Tapdrupvej 136
8800 Viborg
CVR: 33778244
Hjemmeside