Havemand Vejen

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Vejen
  • Udfyld online skemaet på mindre fem minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en effektiv og billig havemand i Vejen med 3 tilbud

6. august 2018. Få den rigtige pris på veludført havearbejde af vores professionelle havemænd! Vi finder den for dig i Vejen - helt gratis. Indtast din opgave og få 3 gratis tilbud på havearbejde i Vejen. Vores tilknyttede havemand Vejen firmaer holder altid en god dialog med dig som kunde, for at sikre det bedste resultat af havearbejdet.
Det er tidskrævende selv at prøve at finde en havemand i dit nabolag, der vil og kan påtage sig din haveopgave. Det er ikke alle havemænd, der har lyst til at køre 75 kilometer for at slå en græsplæne. Fra tid til anden kan man være heldig at finde en men vi tilbyder at finde dem til dig - 100% gratis.
Havemændene kontakter dig enten pr. telefon eller via mail for at få yderligere informationer om haveopgaven eller for at aflevere et konkret billigt tilbud inden arbejdet igangsættes. Det er gratis og nemt at indsende en Vejen havemandopgave og det står dig frit for, om du vil acceptere de tilbud du modtager.

Prydbuske

Prydbuskene er den store gruppe af store og små, oftest opret voksende, buske. De anvendes for deres egenskab i form af blomster, løvform, frugter, høstfarve eller for deres særegne form. De anvendes enkeltvis fritstående eller samlet i grupper.
Prydbuskene står, så hver enkelt plantes fremtoning tydeligt ses, eller mange af samme art står samlet i et bed. Plejen sigter mod prydbuskenes individuelle krav, så de altid fremstår sunde. Plejebeskrivelse prydbuske: Prydpræg, funktionsfasen Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under prydbuskene holdes fri for synligt ukrudt. Det sker ved renholdelse hver 3. uge, så intet ukrudt når at smide frø.
Sommerfuglebuske er én af de buske, der ofte får frostdøde skudspidser. Den og andre ikke hårdføre buske (halvbuske) skæres noget tilbage på alle skud, ofte 2/3 af grenenes længde. Herfra skyder de til fuld størrelse og blomstring i løbet af sommeren.

Forår i haven

En god tid til at udvide vækstsæsonen er det tidlige forår, før andre er ude i deres haver. Begynd med at opvarme jorden i dine køkkenhaver. Læg klar eller sort polyethylen over jorden og tyng hjørnerne ned med mursten.
Efter nogle dage med solskin tager du dækket af, fjerner gitteret og blander jorden med en planteske, sådan at den varme overfladejord kommer nederst og den kølige jord fra bunden kommer op i toppen. Derefter dækker du rammerne til igen. Det er ikke besværligt, fordi jorden er løs og luftig hele året.
Og så er jordlaget jo kun 15 cm dybt. Vil du have en hurtigere start og tidligere vækst, skal dine frø spire indendørs og flyttes over i spirekasser eller potter, når de er ganske små. Inden planterne bliver for store, skal de afhærdes, inden de plantes udendørs i din forårskasse.


Eksempler på havemand i 6600 Vejen

Anlægsgartner Kaj Ryom
Akacievej 4
6600 Vejen
CVR: 32732992
Hjemmeside
Anlægsgartner Brian Stølegaard
Gamstvej 13, Gamst
6600 Vejen
CVR: 25953126
Hjemmeside
Haveentreprenør
Gammelbyvej 7
6600 Vejen
CVR: 31205956
Hjemmeside