Havemand i Varde

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Varde
  • Udfyld formularen online på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Overlad havearbejdet til en professionel havemand

7. august 2017. Vores 100 pct gratis service gælder selvfølgelig også på Vestkysten. Vi sørger for, at du får 3 stærke tilbud på udførelse af det ønskede havearbejde i Varde. I løbet af 2-4 dage, modtager du 3 supergode tilbud fra dygtige havefirmaer i Varde området. Med 3 tilbud kan du muligvis spare helt op til 35 pct.
Her på Billig-Gartner.dk kan vi levere dig et rigtig godt tilbud på dit haveprojekt. Vi skaffer dig frit og kvit 3 hundrede procent uforpligtende havetilbud som du kan studere i ro og mag. Før vi kan sende de konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere i Varde dog som regel behov for at vide mere om opgaven.
De udvalgte havemænd i Varde henvender sig til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere havejobbet igennem. Når det drejer sig om en større opgave, råder vi til, at du først får en professionel gennemgang af dit reelle behov. Så bliver din have den flotteste i Varde :-)

Hvad er busketter?

Buskettet er en større eller mindre samling af kraftigt voksende prydbuske. De anvendes ofte til at skabe rum eller til at skærme mod vinden. Buskettet er en sammenhængende buskbeplantning, hvor den enkelte plante er underlagt et helhedsindtryk.
Plejen sigter mod at opretholde helhedsindtrykket med sunde planter. Ukrudtsbekæmpelse i buskettet sker med hakkejern, skuffejern og rive, normalt 5-6 gange om året. Stort ukrudt fjernes, førend det smider frø. Et veletableret busket får med tiden kun ukrudt rundt i kanten samt træagtigt ukrudt i beplantningen.
l etableringsfasen renholdes hver 3. uge med hakke eller skuffejern, så intet ukrudt når at smide frø. Beskæring kanter: På den enkelte busk fjernes evt. døde grene. Ellers er det oftest kanterne på bedet, der skal klippes, især hvis de fylder mere end det areal, der ønskes dækket.

Beskæring af busketter

Beskæring: Buskettet kan beskæres med en årlig udtynding som prydbuskene, eller de kan forynges med en tilbageskæring med 5-10 års mellemrum. Gødskning: Buskettet gødes kun i etableringsfasen, og hvis buskene viser tegn på gødningsmangel.
Der anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger. Der kan endvidere gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vanding: Vanding er som regel kun nødvendig i etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet.
Humuspleje: Jorden bør hvert år tilføres et lag kompost på 2-3 cm, der spredes ud i vinterperioden. Herved opnås en god, levende og humusholdig jord med en god omsætning.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 6800 Varde
sig haver og anlæg
Sct Gertrudsvej 35
6800 Varde
CVR: 36590343
Hjemmeside
Svend B. Thomsen A/S
Gellerupvej 91
6800 Varde
CVR: 12374674
Hjemmeside
LS Brolægning
Toftnæsvej 43
6800 Varde
CVR: 20277157
Hjemmeside