Havemand Valby

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Valby
  • Udfyld online formularen på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Valby - Få 3 gratis tilbud fra dygtige havemænd

8. august 2018. Først udfylder du helt gratis vores webonlineformular i løbet af få minutter, hvori du beskriver haveopgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente tilbud blandt vores kvalificerede forhåndsgodkendte gartner samarbejdspartnere i Valby og omegn.
Vores værdifulde netværk af godkendte havemænd og anlægsgartnere sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater i Valby til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra relevante havemænd, som matcher dine personlige ønsker og kriterier. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Valby.
Alt dette bestræber vi os på at gøre inden for 44 timer på hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige havemand i Valby til at lave al dit kedelige og besværlige havearbejde.

Havens roser

I ni ud af ti haver er der roser, selv om ikke ret mange haveejere har formelle rosenbede mere - den slags, hvor jorden er nøgen under planterne. Nu om dage ser man oftere buskroser, der dyrkes i blandede bede, eller tornede rosenarter som rynket rose, der bruges som hæk.
Blandt de nye typer, der er kommet frem de seneste år, er kompakte patioroser, som er glimrende i potter. De har samme lange blomstringssæson som udplantningsplanter, men ikke behov for nyplantning hvert år, da de står udendørs i den samme potte hele året.
Bunddækkeroser minder om dem, men i stedet for at blive kønt forgrenede er de lave og brede - perfekte til at dække en skråning eller til at stå forrest i et bed. Opstammede roser er ideelle, hvis man har brug for lidt højde og stramme former i et bed. De tager sig godt ud, når de hæver sig over tæppet af bunddækkende roser eller i et bed med knæhøje stauder.

Sommerens haveopgaver

Vigtige opgaver om sommeren er bl.a. gødskning, vanding, fjernelse af visne blomster og klipning af græsset er de vigtigste opgaver om sommeren. Stauder og grøntsager dækker jorden, så det meste enårige ukrudt kvæles, men hold øje med slyngler som agersnerle.
Tidlig sommer (juni):
Skyg den udvendige side af glasset i væksthuse med flydende kalk
Gød roser og fjern visne blomster efter det første blomsterflor.
Beskyt frugtbuske med net mod fugle.
Ryd bede med tidlige grøntsager og salat og plant dem til på ny.
Gød og vand tomat, peber, aubergine, agurk og melon regelmæssigt
Så stauder og toårige udplantningsplanter udendørs.


Eksempler på havemand i 2500 Valby

Hovedstadens Haveservice
Kongshaven 46
2500 Valby
CVR: 27746004
Hjemmeside
Havebo Anlægsgartner ApS
Vigerslevvej 66
2500 Valby
CVR: 35825975
Hjemmeside
Wentzel´s Haveservice
Gårdstedet 9
2500 Valby
CVR: 35023461
Hjemmeside