Havemand Tranbjerg

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Tranbjerg
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Tranbjerg. Få 3 tilbud fra lokale billige firmaer

13. august 2018. Få 3 havetilbud - de er gratis og uforpligtende - af faguddannede og pålidelige havemænd i Tranbjerg. Udfyld vores onlineformular på under ti minutter, med en detaljeret beskrivelse af dit behov for haveassistance. Jo flere detaljer du oplyser vedrørende din sag, jo mere præcise tilbud modtager du sandsynligvis.
Indenfor et par dage vil du modtage 3 superattraktive tilbud i din indbakke fra havemand Tranbjerg firmaer, der står klar til at udføre reelt havearbejde for dig. Du kan sagtens spare op til 38 % på regningen sammenlignet med, at du selv skulle indhente tilbuddene på haveopgaven hos tilfældige ukendte havemænd.
Et klik på den grønne knap. En udfyldelse af formularen. Det tager omkring 5-7 minutter. Henvendelserne, du modtager, kommer kun fra i forvejen godkendte havemænd i Tranbjerg. Få Tranbjergs flotteste have ved at indhente 3 skræddersyede tilbud på hækklipning, ukrudt, træfældning, buskrydning osv.

Et bassin i haven

Bassinet er den kunstigt anlagte sø, der har en plastik- eller gummimembran som element til at opretholde det ønskede vandspejl. Den er anlagt med en kant bestående af sten, klyner, planter, træstammer eller mere kunstige elementer. Plejen sigter især mod at opretholde et godt vandmiljø samt at vedligeholde kanterne.
Desuden er det ofte en stor del af plejen at holde dammen fri for alger. Plejebeskrivelse bassin: Havepræg, funktionsfasen Vandopfyldning: Der efterfyldes for at opnå det ønskede vandspejl. Det er bedst at anvende regnvand, ellers må der efterfyldes med kommunevand.
Normal fordampning for et bassin med 5 m2 overflade er på en god sommerdag ca. 1 cm. Er forbruget større, kan der være overløb på kanten, rødder fra græs eller planter, der har kontakt med vandet. Det kan også være jordkontakt, der bevirker en hævertvirkning.

Vedligeholdelse af et bassin

Evt. udsivninger til den tilstødende jord er nemt at konstatere efter dage med tørvejr. Jorden er mørk, hvor den er fugtig, og årsagen til utætheden kan findes. Er der overløb til vandløb, kontrolleres dette.
Opfiskning nedfald: Blade, blomster og andet organisk materiale fiskes op, når det observeres. Det er en daglig opgave, der nemt løses med et lille rejenet, Det opfiskede materiale anvendes i de nærliggende bede som humuspleje. Algebekæmpelse: Algevækst er uundgåeligt, i et kunstigt bassin.
Er der tale om synlige trådalger, fiskes de op og komposteres. Er vandet grumset på grund af fritsvævende alger, kan det være nødvendigt at montere et biofilter med tilhørende recirkulation af vandet. Fosfor og kvælstof er hovedårsagen til algevæksten. Er bassinet støbt i beton, skabes der yderligere grobund for algevækst.


Eksempler på havemand i 8310 Tranbjerg

Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
Hjemmeside
PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
Hjemmeside
Anlægsgartner Mulvad
Eghovedvej 22
8340 Malling
CVR: 32897320
Hjemmeside