Havemand i Thisted

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Thisted
  • Udfyld online skemaet på bare 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemanden fra Thisted løser alle dine haveproblemer

22. februar 2018. Thisted er også dækket af vores gratis havearbejde formidlingstjeneste, der sætter din haveopgave i udbud. Det sikrer, at du også i Thisted kan få det bedste og billigste tilbud på havearbejde. Få gratis 3 tilbud fra havemænd i Thisted. En billig og god Thisted havemand er ikke så ringe og kun få museklik væk.
På Billig-gartner.dk kan du oprette din haveopgave og derefter sammenligne priser fra forskellige dygtige og billige havemænd i Thisted. Det gør du ved at få leveret 3 skræddersyede havetilbud på mail eller telefon helt og aldeles gratis. De fleste mennesker vil gerne have lavet havearbejde så billigt som muligt.
Men husk, at pris og kvalitet hænger sammen, så det er ikke sikkert, at det altid er det klogeste blot at vælge det billigste tilbud, du modtager. Du bør selv tjekke op på havemændenes referencer og anmeldelser online på for eksempel Trustpilot. Vores havemænd er klar til at byde på din haveopgave i Thisted!

Reparation af græsplænen

Begynd med at give plænen den sædvanlige behandling. Hvis man gør dette som en del af programmet for plænereparation, kan det gøres enten forår eller efterår.
Hvis en forsømt plæne er i virkelig dårlig stand, er der ingen grund til ikke at reparere den om sommeren, bare vejret er køligt, og jorden er fugtig; men lad være med at gøre det, når det er tørt, eller i en hedebølge. Da sommer er grillsæson, skal man også være opmærksom på, at behandlingen vil få plænen til at se værre ud, før den får det bedre, og det vil ikke imponere gæsterne!
Når plænen er klippet - og klippet igen i en ret vinkel på den første klipning (for at fange de dele, der normalt blive trykket flade af plæneklipperen) - rives og løsnes plænen med en greb, derefter bruges efterårsgødning, selv om det er forår eller sommer.

Nøgne pletter

Nogle nøgne pletter er nøgne, fordi en bestemt del af plænen hele tiden er i brug som gangareal. Hvis det er tilfældet, ville det være bedre at lave en egentlig sti eller i det mindste at udlægge en række sten, der kan bruges som trædesten.
Nogle steder kan se lidt tynde ud, fordi græsset ikke gror godt, og måske er luftning med en greb og gødskning alt, hvad der er brug for. Andre pletter er blot skalperede buler, der dannes når plæneklipperen rammer den bare jord. Udjævning bringer denne sag i orden.
Men hvis der er store nøgne pletter, efter at der er blevet fjernet store områder med rosetdannende ukrudt, eller fordi plænen er i meget dårlig stand, er det hurtigste at genså pletterne. Efter at jorden er løsnet godt med en greb, kan man blande lidt potteplantejord med frø og derefter fordele blandingen i den nøgne plet.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 7700 Thisted
Thisted Anlægsgartneri
Simons Bakke 57
7700 Thisted
CVR: 74925618
Hjemmeside
Heides Planteskole
Simons Bakke 122
7700 Thisted
CVR: 10917336
Hjemmeside
Hundborg Anlægsgartneri
Katholmvej 3, Hundborg
7700 Thisted
CVR: 17520296
Hjemmeside