Havemand i Sydhavnen

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Sydhavnen
  • Udfyld skemaet online på under seks minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Lad havemænd i Sydhavnen komme til dig

24. november 2017. En velholdt have i Sydhavnen er en god investering, der vil tjene sig hjem igen mange gange, hvis du fx står for at skulle sælge dit hus. Desuden får både du og familien en bedre oplevelse, når I er omgivet af en smuk og brugbar have.
Har man tid og lyst (masser af tid og masser af lyst) kan man sagtens selv vedligeholde sin have. Alternativet er at hyre en havemand til arbejdet. Det er meget billigere end du tror og du slipper for at få beskidte fingre, ondt i ryggen og solskoldning i nakken.
Synes du ikke det lyder rart, så er løsningen at få 3 gratis tilbud på haveopgaven i Sydhavnen. På den måde finder du nemt og hurtigt en billig og dygtig havemand, der kan udføre alt det kedelige og hårde havearbejde for dig. Udfyld blot skemaet på under 10 minutter og afvent de første spændende havetilbud i din indbakke efter et par dage.

Tips til træer og planter

Paradisæbler er først dækket af forårsblomster, før de ender med et væld af lysende frugter om efteråret. Hvor der er mere plads til rådighed, kan pærekvæde være et glimrende træ med store, blegrøde blomster om foråret og gyldne pæreformede frugter om efteråret.
Der er god mulighed for, at forårsblomstrende stedsegrønne er smukke hele året, hvis man vælger dem med kønt løv og karakteristisk form. Ceanothus blomstrer i ugevis sent på foråret og har mørke, skinnende, stedsegrønne blade resten af året.
En professionel havemand benytter sin lange erfaring til at sikre, at der er rart i din have hele året rundt. Dette inkluderer anbringelse af planter, så de arbejder godt sammen, matching af bede og buske, således at blomsterne står i blomst eller buskene bliver grønne på forskellige tidspunkter af året.

Arbejdsopgaver i haven

Sent forår (maj):
Plant tomater i væksthuset og sene grøntsager som porrer, rosenkål og blomkål udendørs.
Beskær forårsblomstrende buske, når de er afblomstret, og klip hække.
Flyt eller del forårsblomstrende løgplanter, når de er afblomstret.
Plant ikke helt hårdføre udplantningsplanter, dahlia, eksotiske og sarte grøntsager som havebønne, squash, majs og græskar.
Sommer
Blomsterplanter er sommerens sande stjerner, hvad enten der er tale om udplantningsplanter i potter og ampler på terrassen, stauder i bedene eller de trofaste følgesvende, roserne. Det er nu, hvor der er så meget at vælge imellem, at man skal koordinere farverne lidt mere.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2450 Sydhavnen
Havebyen Mozart 49
Hf. Havebyen Mozart 49
2450 København SV
CVR: 37359262
Hjemmeside
Wentzel´s Haveservice
Gårdstedet 9
2500 Valby
CVR: 35023461
Hjemmeside
Havebo Anlægsgartner ApS
Vigerslevvej 66
2500 Valby
CVR: 35825975
Hjemmeside