Havemand Syddanmark

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Syddanmark
  • Udfyld online skemaet på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Syddanmark - Få 3 tilbud og spar penge

4. august 2018. Havearbejde i region Syddanmark? Det er gratis at indhente 3 gratis tilbud fra interesserede havemænd. Vi finder en super go' pris på det havearbejde du skal have udført! Spar mindst 18 procent! Vores gratis tilbudsside er den suverænt hurtigste måde at få gode tilbud i region Syddanmark på alle typer af havearbejde.
Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på din haveopgave fra lokale havefirmaer i region Syddanmark. Når du har et haveprojekt du skal have udført, skal du altid sørge for at få mere end ét tilbud på opgaven. Det anbefaler vi da de enkelte havemænd kan have spærkt varierende priser på forskellige haveopgaver.
Indsend dine haveønsker på kun 4 min via onlineformularen til os. Så matcher vi din opgave med det netværk af havemand Syddanmark firmaer, som Billig-Gartner.dk samarbejder med. Maksimalt 3 kvalificerede og billige havemænd får herefter lov at byde på din opgave. De kontakter dig selv med deres gode tilbud.

Pleje af plænen

Naturgræs kan få lov at passe sig selv det meste af tiden, men en egentlig plæne skal have lidt opmærksomhed hele tiden, hvis den skal blive ved med at tage sig ud fra sin bedste side. Hvor meget arbejde, man vil lægge i plænen, afhænger af, hvor perfektionistisk man er.
Selv om det er mere belejligt at klippe græs i weekenderne, bør det faktisk klippes, hver gang det er blevet 1 cm længere, end man gerne vil have det. Hvor lang tid det tager, varierer med årstiden og vækstbetingelserne. Jeg ved, at regelmæssig klipning ikke altid er mulig, men det ideelle er at sigte mod det.
Brug plænemidler sent på foråret, når ukrudtet vokser hurtigt, men endnu ikke har blomstret; når det blomstrer, vil ukrudtet være for kraftigt til at reagere på behandlingen. Tilfør flydende plænemiddel på en tør dag, så det har mindst 12 til 24 timer til at blive optaget gennem bladene.

Reparation af plænen

Hvis man har overtaget en slemt forsømt plæne, eller græsset ustandselig bliver trampet på som følge af familiens udendørs aktiviteter, kræver plænen mere end bare almindelig vedligeholdelse.
En enkelt dosis intensiv restaurering skulle være nok til at få en forsømt plæne på fødderne igen, men græs, som slides meget, skal have en grundig omgang en gang om året, forår eller efterår, alt efter hvad der er mest belejligt.
Opskriften lyder simpel, men jeg er bange for, at den indebærer en del hårdt arbejde. Den gode nyhed er, at man vil se en forskel allerede efter få uger, og med tiden vil forbedringen fortsætte, hvis man bliver ved med den normale rutinemæssige vedligeholdelse resten af året.


Eksempler på havemand i 6580 Syddanmark

Torvets Gartner ApS
Gl. Møllevej 1
6580 Vamdrup
CVR: 33367651
Hjemmeside
U. H. Anlæg
Fovsletvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 75521510
Hjemmeside
Hosta Danmark
Hafdrupvej 10
6580 Vamdrup
CVR: 21679690
Hjemmeside