Havemand Syddanmark

  • Billig havemand Syddanmark - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 21 % i rabat med 3 herlige tilbud
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag stoppet

Eksempler på veje
i postnummer 6580

Hafdrupvej
Gyden
Overgade
Borgmestervænget
Danmarksgade
Solbjergvej
Møllevej
Horskærvej
Gåskær Tværvej
Elmevej
Glasvej
Vesterbyvej
Plantagegade
Kongeåparken
Svanemosevej
Drenderupvej
Vadhusevej
Savværket
Idrætsvej
Dysse Ager

Billig havemand Syddanmark - Få 3 tilbud og spar penge


Pleje af plænen

Naturgræs kan få lov at passe sig selv det meste af tiden, men en egentlig plæne skal have lidt opmærksomhed hele tiden, hvis den skal blive ved med at tage sig ud fra sin bedste side. Hvor meget arbejde, man vil lægge i plænen, afhænger af, hvor perfektionistisk man er.
Selv om det er mere belejligt at klippe græs i weekenderne, bør det faktisk klippes, hver gang det er blevet 1 cm længere, end man gerne vil have det. Hvor lang tid det tager, varierer med årstiden og vækstbetingelserne. Jeg ved, at regelmæssig klipning ikke altid er mulig, men det ideelle er at sigte mod det.
Brug plænemidler sent på foråret, når ukrudtet vokser hurtigt, men endnu ikke har blomstret; når det blomstrer, vil ukrudtet være for kraftigt til at reagere på behandlingen. Tilfør flydende plænemiddel på en tør dag, så det har mindst 12 til 24 timer til at blive optaget gennem bladene.

Reparation af plænen

Hvis man har overtaget en slemt forsømt plæne, eller græsset ustandselig bliver trampet på som følge af familiens udendørs aktiviteter, kræver plænen mere end bare almindelig vedligeholdelse.
En enkelt dosis intensiv restaurering skulle være nok til at få en forsømt plæne på fødderne igen, men græs, som slides meget, skal have en grundig omgang en gang om året, forår eller efterår, alt efter hvad der er mest belejligt.
Opskriften lyder simpel, men jeg er bange for, at den indebærer en del hårdt arbejde. Den gode nyhed er, at man vil se en forskel allerede efter få uger, og med tiden vil forbedringen fortsætte, hvis man bliver ved med den normale rutinemæssige vedligeholdelse resten af året.


Eksempler på havemand Syddanmark

U. H. Anlæg
Fovsletvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 75521510
Hjemmeside
Torvets Gartner ApS
Gl. Møllevej 1
6580 Vamdrup
CVR: 33367651
Hjemmeside
Vamdrup Anlæg og Kloak
Gammelgårdsvej 3
6580 Vamdrup
CVR: 28450419
Hjemmeside