Havemand Svendborg

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Svendborg
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra solide havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 gratis tilbud fra lokal havemand Svendborg - spar 22%

29. august 2018. Havemænd fra Svendborg byder på din opgave inden for alle former for havearbejde.
Det foregår således, at du udfylder webformularen online med, hvad det er, du skal have lavet i din have. Herefter afgiver 3 forhåndsgodkendte havemand Svendborg tilbud på den opgave, der skal løses. Så nemt er det.
Vores kompetente samarbejdspartnere løser både almindelige haveopgaver og mere specielle opgaver. Uanset typen af din haveopgave, vil vi påtage os at finde 3 kompetente og billige havemænd i Svendborg til dig. Vi kan trække på et stort netværk af havemænd og gartnere over hele Fyn, der gerne kører en tur til Svendborg.
Vores samarbejdspartnere har alt i haveredskaber, værktøj og maskiner lige fra skuffejern og rive over havetraktorer og sprinkleranlæg til motorsave og gravkøer. Så de er klædt rigtig godt på, til at udføre alle slags haveopgaver i Svendborg - store som små. Indsend din haveopgave i dag!

Biller og hvepse mod havens skadedyr

Øresnudebillens larver spores af en nematod, Heterorhabditis. Tilsæt nematoden udendørs ved at vande den opløste nematodsuppe ud på jorden sent på foråret, tidligt på sommeren eller tidligt på efteråret, hvor der er størst mulighed for at larverne er til stede.
Brug den under glas hele året; skadegørerne har en længere formeringssæson, hvor der er varmt. Hvis der ikke er larver, når nematoderne tilføres, vil nematoderne dø.
Mellus bekæmpes normalt med den lille mellus-snyltehveps, Encarsia formosa. Den lægger æg i mellusens nymfehylster, så der i stedet for mellus klækkes endnu en snyltehveps, der kan fortsætte snylterarbejdet. Det bedste resultat opnås ved at udsætte tre hold snyltehvepse med to ugers mellemrum. Der findes også en anden mellusprædator ved navn Delphastus, der på dansk kaldes mellusmariehøne. Den hævdes at være mere effektiv, når det gælder større angreb.

Ven eller fjende?

Nogle af de insekter, man som haveejer traditionelt anser for fjender, kan vise sig også at have gode egenskaber. Ørentviste kendes bedst fordi de nipper af kronbladene, men de gør også meget godt ved at æde bladlus og andre små insekter.
Det er kun i blomster som dahliaer, de kan anrette alvorlig skade. Lok dem til at blive på steder, hvor de kan gøre lidt nytte, ved at sætte urtepotter fyldt med halm op på korte pinde. Larver dræbes, når de gnaver i blade inficeret med bakterien Bacillus thuringiensis.
Larverne er et par dage om at dø, men de holder ret hurtigt op med at indtage føde. Bakterien bruges normalt udendørs, men kun hvor der er brug for den. Den kan også dræbe larver af sommerfugle, som man gerne vil have i haven, så det er ikke en af mine yndlinge.


Eksempler på havemand i 5700 Svendborg

Stougaard anlæg og pleje ApS
Grønlandsvej 4, Tved
5700 Svendborg
CVR: 36897465
Hjemmeside
Torneløkke
Sundbrovej 39
5700 Svendborg
CVR: 27121578
Hjemmeside
Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer
Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
Hjemmeside