Havemand Struer

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Struer
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Struer - Få 3 gratis tilbud og få rabat

25. august 2018. Vejen til det bedste og mest fordelagtige tilbud på havearbejde går gennem Billig-gartner.dk. Vi sætter nemlig, fuldstændig gratis, haveprojektet i udbud for dig. Modtag 3 tilbud på havearbejde i Struer. I løbet af 36 timer modtager du 3 skarpe tilbud i din indbakke fra havemænd i Struer, der gerne vil løse din opgave. Sådan kan du spare op til 35 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på haveopgaven hos forskellige havemænd. Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Jo flere detaljer du oplyser om din haveopgave, jo mere præcise tilbud modtager du.
Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte havemand Struer firmaer, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke type haveopgave. Prisen på en havemand afhænger helt af den opgave, som skal løses. Beskriv den derfor nogenlunde detaljeret - det giver de bedste tilbud.

Nyttige insekter i haven

I mange år er haveejere blevet opdraget til at mene, at den eneste gode larve er en død larve, men den holdning har ændret sig, hvilket er godt for haven, da mange insekter er med til at jagte skadegørere på planter. Tiltræk de voksne insekter ved at dyrke enårige med meget nektar, fx lavendel og blomstrende krydderurter.
Spejlæg, klokkehonningurt og jomfruskørt er særlig gode. Og lær også larverne at kende; i årevis gik folk omkring og slog mariehønelarver ihjel uden at vide, hvad de gjorde. Lok nytteinsekter til at blive i haven om vinteren. Lad være med at rydde staudebedene helt, før det bliver forår, så har de mange sikre skjulesteder.
Hvis man absolut skal rydde op, kan man lade en tot langt græs og nogle plantestængler blive tilbage rundt omkring i haven, så de nyttige larver er på stedet, klar til at gå i gang med arbejdet om foråret.

Gode og onde larver

Hvordan man kender en god larve fra en ond? Hvis den bevæger sig langsomt, æder den planter; hvis den bevæger sig hurtigt, æder den andre insekter. Egentlig ret indlysende! Løbebiller hvoraf der findes flere forskellige, kan det altid betale sig at blive venner med.
De lever i jorden, under sten eller træstykker og i affald under hække og æder snegle, kålfluer, jordlopper, snudebiller og andre jordboende skadegørere. Deres larver lever af det samme, så hele familien gør et godt stykke arbejde. De er lette at kende fra øresnudebiller.
Gode biller er i almindelighed sorte, skinnende og bevæger sig hurtigt; de har to antenner forrest på hovedet - onde øresnudebiller er mindre, gulbrune og har Y-formede antenner. En sort bille med et purpur skær er sandsynligvis en violet løbebille - endnu en god ven.


Eksempler på havemand i 7600 Struer

Jørgen Dalgaard Sørensen
Lundbygade 3, Vejrum
7600 Struer
CVR: 28476027
Hjemmeside
Ivan Jakobsen A/S
Farvervej 13
7600 Struer
CVR: 15033975
Hjemmeside
Skoventreprenør Peter Bahn
Rødebrovej 19
7600 Struer
CVR: 25072677
Hjemmeside