Havemand Stevns

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Stevns
  • Udfyld online formularen på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra energiske havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en havemand Stevns kommune med 3 gratis tilbud

9. august 2018. Havearbejde på Stevns? Vi tilbyder at finde 3 pålidelige og billige havemænd, der gerne vil byde på din opgave. Og vi gør det helt og aldeles gratis! Du skal blot udfylde kontaktformularen på ganske få minutter og sende den ind til os - så leverer vi 3 supergode tilbud på havearbejde på Stevns i løbet af få dage.
Modtag derfor 3 fordelagtige tilbud på en billig og reel havemand Stevns. Indtast din haveopgave i skemaet online på under otte minutter og modtag 3 friske tilbud fra gartnere og havemænd fra Stevns. Firmaerne bør ikke sammenlignes udelukkende på prisen men også på, hvordan de vil løse opgaven.
Tit foreslås et møde, hvor I taler om mulighederne for at løse din haveopgave. Så afgives der et bindende konkret billigt tilbud, så du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale Indsend din haveopgave nu og få leveret 2-3 fantastiske havearbejdetilbud på Stevns inden for 24-38 timer.

Havens skadedyr

Knoporme, stankelbenlarver og smelderlarver er larver af forskellige sommerfugle, stankelben og smeldere, og alle lever de af underjordiske rødder og knolde. Selv om man ikke ser larverne, ved man, at man har dem, når man ser de døde pletter i plænen og nyplantede udplantningsplanter, der pludselig ikke længere har rødder.
Jordbårne skadegørere er mest almindelige, hvor der er blevet gravet græs op for at lave nye bede, så hvis man ikke vil bruge insektmidler i jorden, må man vende den adskillige gange om vinteren for at bringe skadegørerne op til overfladen, hvor fugle kan æde dem.
Eller lad høns løbe rundt på arealet nogle få uger; det er en fantastisk måde at slippe af med jordbårne skadegørere på, ud over at de også æder ukrudtsfrø. En flok stære, der pikker i plænen, er normalt et sikkert tegn på larver; lad dem afslutte det, de har gang i, og reparer derefter evt. skader.

Skjoldlus og myrer

Skjoldlus er endnu en skadegører i væksthuse og udestuer. Skjoldlus ligner små skæl, der klæber til stængler eller bladundersider. De suger saft, men angriber normalt den slags planter, bladlus ikke bryder sig om - de kraftigere planter med tykke, voksagtige eller stedsegrønne blade.
Citrus er en af deres livretter. Skjoldlus kan tørres af bladene, der derefter vaskes i lunkent vand for at fjerne den sodlignende skimmel, som ofte følger efter et skjoldlusangreb. Nogle skjoldlusarter angriber udendørs planter som benved.
Man kan drive myrer ud med store mængder vand tidligt på sommeren, når de begynder at danne bo, så de flytter sig et andet sted hen. Tøm krukker med myrer, vask alle larver af planterødderne og genplant derefter planten i frisk pottejord. Bedre endnu, brug myrelokkedåser til at dræbe myrerne med.


Eksempler på havemand i 4660 Stevns

Mulvad Entreprenør og Udlejning ApS
Haubergvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 36904631
Hjemmeside
Pitzner Anlægsgartner
Kirkeskovvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 33099991
Hjemmeside
Gammelgård Entreprenør og Haveservice
Hærvejen 37
4660 Store Heddinge
CVR: 35572244
Hjemmeside