Havemand Støvring

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Støvring
  • Udfyld online formularen på kun syv minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Tilbud på billig havemand Støvring. Få 3 gratis tilbud

5. august 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier i og nær Støvring, men modtager naturligvis kunder fra hele Jylland og resten af landet. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med alle former for havearbejde. Havemændene i Støvring hjælper gerne med at planlægge havearbejdet inden det påbegundes.
Du får et overblik over dine muligheder i haven og firmaerne kommer med deres bud på den bedste og mest effektive løsning. Et erhverv som havemand kan være på få timer om ugen eller fuld tid, i forhold til, det afhænger af den type arbejde, han vælger at beskæftige sig med.
En kvalitetssikret havemand Støvring bruger sin brede erfaring til at sørge for, at din have er velplejet både sommer og vinter. Drømmer du selv om at blive havemand, så er det nemt at finde job i mange private eller offentlige institutioner, hvor haveservice har en særlig vigtig position.

Ingen ekstra gødning

Køkkenhaver har ikke brug for gødning. Hvorfor ikke? Haveindustrien er nærmest udviklet med henblik på anvendelse af gødning. Mine egne forsøg med ikke at forbedre jorden, men at begynde på en frisk med en perfekt blanding fungerede så godt, at jeg overvejede en ny ide - om gødning er nødvendig.
Kompostjorden forsynede planterne med alle de nødvendige nærings- og sporstoffer. lgen afviste eksperterne ideen, og det gør de stadig, men ved I hvad? Det virker! Jeg har ikke brugt nogen form for gødning i haven hjemme eller i mine udstillingshaver i mange år.
Og det er ikke kun det første år, men år efter år efter år Tænk bare - ikke mere gravearbejde og lugning og ikke mere gødning! Det eneste, jeg nogen sinde tilfører jorden, er lidt mere havekompost. Det eneste, vi nu har brug for, er noget at have vores 15 cm perfekte jordblanding i. Hvad med en kasse?

Kassens størrelse tilpasses

Det er min teori, at når din have er indrammet, vil det give ensartethed og struktur ikke bare til haven, men til dit liv. Når der er sat nogle grænser for næsten alt, vil du finde det lettere at passe, og du vil trives bedre med det.
De bundløse basiskvadrater på 1x1 m er lette at bygge af brædder eller mursten, eller du kan købe samlesæt af træ, plast eller metal, som bare skal sættes sammen. I de små rammer med den perfekte jordblanding vil høsten blive fem gange så stor som på den samme plads i en enkeltrækkehave. Du har derfor ikke brug for mange rammer.
Der skal ikke luges ukrudt, og jorden skal ikke graves. Hvis du anbringer kassen oven på den eksisterende jord, borteliminerer du alt det sædvanlige besvær og arbejde med jordforbedringen. Jeg har valgt rammer på 1 x 1 m, fordi det er en størrelse, du kan gå rundt om, og hvor du let kan nå ind at passe planterne.


Eksempler på havemand i 9530 Støvring

Tage Vadsholt Buus
Harrildvej 25
9530 Støvring
CVR: 30387724
Hjemmeside
Gartner Leif Kjær Buus
Harrildvej 1
9530 Støvring
CVR: 74483712
Hjemmeside
Anlægsgartneren
Viborgvej 24
9530 Støvring
CVR: 25971779
Hjemmeside