Havemand Sorø

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Sorø
  • Udfyld formularen online på mindre 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Sorø → 3 gratis tilbud på 36-48 timer

22. august 2018. Gratis tilbud på udførelse af havearbejde i hele Sorø kommune er kun en beskrivelse og et klik væk! Har du en haveopgave, som du ønsker udført af en dygtig og effektiv havemand, skaffer vi gerne 3 billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 4 minutter og fortæller hvad der skal laves i din have.
Så påtager vi os, at finde de 3 bedst egnede havemænd i Sorø, som får lov at byde på dit havearbejde. Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række firmaer og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad i stedet dette kedelige arbejde til os og afvent, at 3 gratis havetilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag gennemlæse de modtagne henvendelser og derefter beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er 100 procent gratis og uforpligtende. Opret din haveopgave her på siden og få 3 stærke tilbud på en havemand Sorø.

Gødskning og vanding

Det første, man lægger mærke til, når man begynder at dyrke planter i krukker, er, at arbejdsopgaverne forandrer sig. I bede roder planterne selv rundt for at finde, hvad de har brug for; i krukker skal de have maden serveret af dig.
Vand med forsigtighed tidligt og sent på sæsonen, når det er fugtigt i vejret; man kommer let til at vande for meget. Men midt på sommeren er problemet normalt at holde krukkerne tilstrækkelig fugtige, især i varme, tørre perioder, eller når det blæser. Når først krukkerne er fyldt med rødder, tørrer de næsten ud, mens man står og ser på dem.
Ampler skal ofte vandes morgen og aften om sommeren, og store krukker skal formentlig vandes hver dag. Som en forholdsregel kan man altid bruge fingertesten for at kontrollere, om der virkelig er brug for vanding.

Gødning til planterne

- Bland lidt langtidsvirkende gødning i jorden (følg vejledningen på posen med hensyn til mængden).
- Tag planten ud af potten og løsn nogle af rødderne, hvis planten er pottebundet.
- Fyld mere jord omkring planten, så overfladen af rodklumpen befinder sig i niveau med jordoverfladen. Lad være med at fylde krukken helt til randen.
- Tryk jorden forsigtigt til - lad være med at presse den ned, som om det er en dej, der skal æltes - og vand derefter grundigt.
Når planterne har vokset i fire til seks uger i et inaktivt voksemedium, skal man begynde at gøde; brug flydende eller letopløselig gødning. Hvis man på forhånd ved, at man ikke har tid til at bruge flydende gødning hver uge, er der stadig ting, man kan gøre: Bland langtidsvirkende gødning i pottejorden, før krukken plantes til. Hvis man derudover giver flydende gødning en gang imellem, vil de stråle af fryd.


Eksempler på havemand i 4180 Sorø

Midtsjællands Planteskole
Fulbyvej 62
4180 Sorø
CVR: 14951180
Hjemmeside
Woodcut, Have- Park- Skovservice
Parnasvej 28
4180 Sorø
CVR: 14856773
Hjemmeside
Bøgelundens Haveservice
Bøgelunden 13
4180 Sorø
CVR: 36597208
Hjemmeside