Havemand Solrød strand

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Solrød strand
  • Udfyld formularen online på bare 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Solrød Strand - Her får du 3 tilbud på en fagmand

15. august 2018. Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud på en havemand Solrød Strand. Uanset typen af havearbejde, kan du kvit og frit indlægge en opgave til en rutineret og billig havemand i Solrød Strand her på siden - ingen haveopgave er for lille og ingen haveopgave er for stor.
Dine 3 attraktive tilbud, på udførelse af havearbejde i Solrød Strand, kan du modtage kun ca. 37 timer efter du har udfyldt vores webformular, med en opgavebeskrivelse af feks. haveopgavens type og størrelse. Vi sender helt gratis din opgave i udbud, som vores tilknyttede havefirmaer så vil byde på.
Du vil i reglen modtage tilbuddene inden for meget kort tid. Forvent en dag eller to. Derefter kan du i dit eget eget tempo gennemgå buddene, og kontakte den havemand, med det tilbud, som passer dig bedst. Det koster således ikke dig noget, at indhente tilbud gennem os - og du kan spare mange penge.

Haveejerens fjender

Snerle er fjende nummer et for de fleste haveejere. De hurtigtvoksende slyngende stængler snor sig tæt omkring andre planters blomster og stængler. De kan rive stauderne med op, når man forsøger at fjerne dem. Hvis de får lov at være i fred, kan snerler kvæle selv store buske.
De tykke hvide rødder breder sig hurtigt, og da de let knækker, resulterer alle forsøg på at grave dem op bare i, at de danner rodstiklinger, som er med til at formere udyret endnu hurtigere. Snerle skal fanges, lige når de første skud viser sig over jorden; da har de en ganske kort periode, hvor de danner rosetter.
De kan hakkes bort eller pletbehandles med ukrudtsmiddel - et af de få tilfælde, hvor det kan retfærdiggøres. Snerle er så afgjort et ukrudt, der bør være fjernet fra jorden, før den plantes til, da det vil være meget vanskeligt at bekæmpe den, hvis den vokser sig vej op gennem dyrkede planter.

Butbladet skræppe og Stor nælde

Butbladet skræppe er et velkendt, bredbladede ukrudt, som man gnider på huden, når man er blevet brændt af brændenælder, med rustrøde blomsterstande, der bliver 60-90 cm høje senere på året. De har en dybtgående pælerod, der er tilbøjelig til at knække, når man trækker planten op, hvorefter små stykker rod begynder at vokse på ny.
Stor nælde i små grupper er ikke noget særligt problem, da det er let at grave dem op, men hvis de får etableret sig, breder rødderne sig hurtigt over store afstande for at danne satellitkolonier, og stænglerne kan blive op til 2,2 m høje.
Almindelig kvik er en græsart med tynde stive stængler breder sig med krybende, hvide, underjordiske jordstængler. Små grupper kan graves op, men hvis den invaderer stauder eller buske, er det bedst at grave både ukrudt og plante op, så ukrudtets rødder kan adskilles fra rødderne hos den prydplante, man gerne vil bevare.


Eksempler på havemand i 2680 Solrød strand

Geah Entreprise ApS
Traneholmvej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 30725220
Hjemmeside
Træ & Busk
Hovbovej 7
2680 Solrød Strand
CVR: 18788039
Hjemmeside
Brdr. Sindby ApS
Boghvedemarken 63
2680 Solrød Strand
CVR: 33870388
Hjemmeside