Havemand Slagelse

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Slagelse
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 fordelagtige tilbud på en dygtig havemand Slagelse

5. august 2018. 3 hurtige rigtigt gode tilbud på din haveopgave i Slagelse, får du gratis, nemt og hurtigt gennem vores webside. Du er her allerede, så udfyld ansøgningen, så behøver du ikke søge på nettet, eller kigge i vejviseren. Sådan får du nemmest mulig 3 reelle tilbud på seriøs udførelse af havearbejde i Slagelse.
Vores samarbejdspartnere i Slagelse påtager sig alle former for havearbejde - både det nemme som en græsslåning og det noget sværere som omlægning af hele haven. Vores tilknyttede havemænd rådgiver også gerne om den rigtige løsning, såfremt du selv er i tvivl. Brug havemændenes årelange erfaring.
Som privatkunde kan du forvente et professionelt udført havejob til tiden og til den aftale pris. Til alt havearbejde anvendes kun de bedste folk og professionelt værktøj og materialer, der garanterer et professionelt resultat. Indsend din havemand Slagelse opgave til Billig-gartner.dk og modtag 3 gratis havetilbud.

Vintersikre krukker

Man kan bruge alle former for krukker til dyrkning om sommeren, forudsat at de har drænhuller i bunden, men hvis man vil have planter i dem om vinteren, skal man være sikker på, at de kan klare vejret. Mange keramik- eller lerkrukker knækker, hvis jorden i dem fryser, fordi vandet udvider sig, når det bliver til is.
Træ, sten og plastic kan naturligvis klare sig. Lad være med at lade dig snyde af de frostsikre lerkrukker - der er nogle, der tror, at det betyder, at de beskytter sarte planter mod frost; det gør de ikke. Det er bare krukker af en bedre kvalitet. Men selv de såkaldte frostsikre krukker er ikke ufejlbarlige.
Frosttolerante ville være et mere præcist udtryk. Foråret er normalt uforudsigeligt, og hvis man har tidligtblomstrende buske som kamelia i krukker, skal man ikke anbringe dem på et østvendt sted; tidlig morgensol, der skinner på frosne blomster ødelægger dem.

Brug af fiberdug

Undgå også blæsende steder, ellers vil blomsterne blive brune - især de hvide. Hvis vejret er dårligt, flyttes krukkerne til en overdækket terrasse eller et uopvarmet væksthus, hvor de i tilgift vil sætte blomster tidligt.
Hvis der er udsigt til frost, efter at planterne har sat nye skud eller store fede blomsterknopper, kan de pakkes ind i fiberdug. Det giver kun få grader ekstra, men det er ofte lige, hvad der er brug for. Lad være med at pakke planterne ind i plastic, for det giver kondens på indersiden med deraf følgende risiko for rådangreb; i modsætning hertil ånder fiberdugen.
Hvis jorden i krukkerne fryser helt til, vil planterne næsten med sikkerhed gå til grunde. I god tid før frosten sætter ind, flyttes krukkerne derfor ind i et væksthus, en carport eller en garage - de vil ikke tage skade, selv om de skal stå i et skur eller en garage en uges tid eller to.


Eksempler på havemand i 4200 Slagelse

Frantx's Anlægsgartnerfirma
Hejningevej 2
4200 Slagelse
CVR: 17471201
Hjemmeside
Trelleborg Grøn Service
Hejningevej 30
4200 Slagelse
CVR: 27073646
Hjemmeside
Hus og have fra A til Z
Egebjergvej 109
4200 Slagelse
CVR: 21221848
Hjemmeside