Havemand i Skjern

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Skjern
  • Udfyld online formularen på bare to minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 tilbud på en kompetent havemand fra Skjern

7. august 2017. Uforpligtende tilbud på havearbejde i Skjern. Kvit og frit! Uanset hvilken slags havearbejde, det drejer sig om. Vi sætter dit haveprojekt i udbud! Du får til gengæld 3 eftertragtede tilbud i løbet af få dage fra lokale havemænd fra Skjern. De modtagne tilbud kan du frit vælge mellem og du kan takke nej til dem alle.
Maksimalt 3 havefirmaer fra Skjern får lov at byde på din haveopgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne tjeneste er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en haveopgave indgås direkte mellem havemanden fra Skjern og dig som eneste parter. Billig-gartner.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). Billig-gartner.dk har således ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

En pur i haven

Den klippede pur er den brede hæk, der består af mindst tre eller flere rækker af planter. Den er oftest klippet i en forholdsvis lav højde. Hækfladen danner med sin geometriske form afskærmning eller opdeling af de grønne arealer. Den er klippet tilpas jævnt, så den fremtræder tæt og ensartet.
Plejen sigter mod at fastholde den geometriske form ved én til to klipninger om året. Klipning 1 gang pr. år: Der klippes efter frihånd eller snor, så purren fremtræder lige og ensartet. Det kan være nødvendigt at bevæge sig inde i purren for at kunne klippe midten. Der kan endvidere anvendes en stangklipper.
Bedste klippetidspunkt ved én klipning er i vinterperioden, når planterne er i hvile. Kan man ikke vente så længe, bør der klippes sidst i september, så hækken ikke begynder at sætte nye skud op til vinteren. Klippes purren én gang om året til Sct. Hans, vil den sætte mange nye skud.

Vedligeholdelse af pur

Stedsegrønne purrer, der klippes én gang om året kan, hvis der ønskes et lidt naturligt udseende, klippes til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne pur klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes purren op til Sct. Hans og igen sidst i september.
Afklip, der falder ned og lægger sig i bunden af purren, har en humusforbedrende effekt på jorden og kan derfor blive liggende. Ukrudtsbekæmpelse: Ukrudt fjernes, hver gang purren klippes, eller hvis det observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i purren, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt.
Hvis purren i siderne er tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille. Gødskning: Hvis purren vokser dårligt eller har gule blade hen over sommeren, kan det være nødvendigt at tilføre gødning.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 6900 Skjern
Hangaards-haveservice og udlejning
Bredgade 15
6900 Skjern
CVR: 33569912
Hjemmeside
Fjordens Anlæg ApS
Nystedvej 8, Dejbjerg
6900 Skjern
CVR: 31583705
Hjemmeside
Anlægsgartner Kristian Kjærgaard
Videbækvej 16
6900 Skjern
CVR: 19261182
Hjemmeside