Havemand Skævinge

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Skævinge
  • Udfyld skemaet online på under syv minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Skævinge - Modtag 3 gratis stærke tilbud

1. august 2018. Er du er som de fleste andre mennesker, kan det at finde en pålidelig havemand Skævinge til en fornuftig overkommelig pris, virke som en ret uoverskuelig opgave. Det er de færreste mennesker der har brug for havearbejde så tit, og derfor har man normalt en begrænset indsigt i netop gartnerfaget.

Hvad er den helt rigtige løsning? Hvad koster havearbejde i Skævinge? Spørgsmålene er mange i dette gamle erhverv, hvor der alligevel sker udvikling af metoder og materialer. Hvad man tidligere anså for at være korrekt udført havepasning, kan i dag være afløst af nye og meget bedre metoder og materialer.

Vi gør markedet for havearbejde mere gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Gennem vores unikke gratis service, tilbyder vi at skaffe 3 tilbud, som matcher din haveopgave. Du får dermed det bedst mulige udgangspunkt, når du skal vælge den rigtige havemand til havearbejdet i Skævinge.

Beskæring med fingrene

Beskæring med fingrene kan kun ske på unge, bløde skud. Man gør det på unge planter for at få dem til at forgrene sig og danne en god, velformet plante. Man kan møde ivrige haveejere, der lader neglene på tommel- og pegefinger vokse sig længere, så de er ekstra gode at nippe med.
De fleste lader dog til at kunne klare sig uden den slags raffinementer. Fingernegle er i almindelighed meget bedre end spidsen af en saks, som ikke kan komme tæt nok på til at fjerne små sideskud. Fjern sideskuddene med en finger, som man ofte gør på tomater, idet sideskuddene knækker, når de presses udad.
Blomsterløg: Fjern den visne blomst, men lad stilken blive. Næringsstofferne i den døende stilk bliver trukket tilbage til løget, så det er i stand til at blomstre igen næste år. Mange bittesmå blomster som hos krognål kan ikke afpudses; det skal man ikke tage sig af, medmindre man virkelig er pernitten.

Knibning af topskud

Knibning er fuldstændig det samme som topning - man fjerner skuddets vækstpunkt - men her er målet at bevare en ældre plantes form. Hvis man har en dejlig symmetrisk fuchsia, med et enkelt langt skud, som skyder ud til siden og dermed afviger fra resten af planten.
Så kniber man spidsen af det lange skud for at få det til at forgrene sig, så bliver planten bare tykkere i stedet for skæv. Det kan også være nødvendigt at fjerne skudspidsen af et skud, der er blevet skadet af sygdomme eller skadegørere eller måske svedet af sen frost.
Det er ingen sag at slippe af med bladlus, der har samlet sig omkring skudspidsen; man fjerner bare den angrebne plantedel med lus og det hele. Ved at fjerne den beskadigede del hjælper man plantens egne hormoner med at sikre, at et nyt skud erstatter det gamle så hurtigt som muligt.


Eksempler på havemand i 3320 Skævinge

Træ og Have
Strædet 6
3320 Skævinge
CVR: 27142060
Hjemmeside
J.D.T. Havepleje- og Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge
CVR: 15107847
Hjemmeside
Anlægsgartner Michael Rohwer
Kildevænget 19
3320 Skævinge
CVR: 13010072
Hjemmeside