Havemand Sønderjylland

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Sønderjylland
  • Udfyld formularen online på mindre fire minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

God havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud - Spar 26 %

6. august 2018. Professionel havemand i Sønderjylland med erfaring og en skarp pris? Du skal ikke nøjes med ét tilbud. Her på Billig-gartner.dk kan du få hele 3 seriøse havetilbud fra godkendte havemænd i Sønderjylland. Nævnte vi der er gratis? Få 3 spændende tilbud på havearbejde i løbet af ganske få dage.
Beskriv dit haveprojekt i online formularen - det tager ikke meget mere end 5 minutter. Inden for ganske få dage modtager du - frit og kvit - 3 reelle tilbud på opgaven fra lokale firmaer. Du kan opnå en rabat på næsten 27 % på havearbejdet ved at anvende vores gratis online service.
Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kender en kvalitetsbevidst havemand Sønderjylland. Men det gør vi! Vi matcher din opgave med de bedst egnede lokale havefirmaer. En erfaren havemand værdsætter en god dialog med dig, som kunde, for at sikre det bedste resultat som du helt sikker bliver glad for.

Mos i græsplænen

Jeg ville ønske, at jeg havde fået en tier, for hver gang en eller anden har fortalt mig, at deres plænemiddel ikke virker mod mos. Tja, det gør det altså ikke, hvis ikke det står på pakken, at det også virker mod mos. Der findes dog et middel, som indeholder både nogle næringsstoffer, ukrudts- og mosmiddel.
Virkningen holder sig ca. en måned, og der skal ikke tilføres gødning i en måned efter udbringningen. Plænesand er et gammeldags, men effektivt middel, der fungerer som gødning, ukrudts- og mosmiddel, men det kan svide plænen, der hvor der bruges for meget.
Når det er sagt, er der nogle haveejere, som sværger til det. Lav det selv af 4 dele (vægtdele) svovlsur ammoniak, 1 del jernsulfat og 20 dele fint sand. Det skal tilføres, når vejret er tørt, men jorden fugtig i en mængde, der svarer til 115 g pr. kvadratmeter.

Brug af mosmidler

Det bruges om foråret og tidligt på sommeren, ikke om efteråret. De fleste mosmidler er et par uger om at virke, og man ved, hvornår det er sket, for det døde mos bliver sort. Et lille angreb kan måske forsvinde af sig selv efter behandlingen, men det anbefales normalt at fjerne det døde materiale.
Ærligt talt ville jeg hellere rive skidtet løs fra begyndelsen og spare brugen af kemikalier. Det er hårdt arbejde, så jeg bruger en elektrisk plænerive. På en fugtig plæne, der ligger i skygge, bliver mosset ved med at komme tilbage, ligegyldigt hvad man gør.
Man vil sandsynligvis være nødt til at gentage behandlingen forår og efterår for at holde trit med det. Alt, hvad man kan gøre, for at der kommer mere lys til plænen, og for at forbedre afdræningen fra jordoverfladen - løsning med en greb eller udlægning af sand - hjælper også.


Eksempler på havemand i 6640 Sønderjylland

Lars & Viggo Kristensen
Sortebjergvej 27
6640 Lunderskov
CVR: 15257636
Hjemmeside
Skovlandbrug
Fynslundvej 17
6640 Lunderskov
CVR: 25652495
Hjemmeside
Birger Ingemansen
Dakavej 18
6640 Lunderskov
CVR: 75674910
Hjemmeside