Havemand Sønderborg

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Sønderborg
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud fra fagfolk

28. august 2018. En velholdt have i Sønderjylland er en smuk have! Giv din have et pift med et besøg af en professionel havemand. Uanset hvor i Sønderjylland du bor, kan du her på Billig-gartner.dk indhente 3 tilbud på havearbejde - gratis og uforpligtende. Med 3 tilbud i hånden sparer du mange penge på havearbejdet.
Du skal blot udfylde webformularen online på bare 6 minutter og fortælle, hvilken slags haveopgave du vil have hjælp til. Inden for 3-4 dage, modtager du 3 skræddersyede tilbud fra forhåndsgodkendte havemand Sønderjylland firmaer. Du beslutter helt selv, hvilket af de modtagne havetilbud du evt vil bruge.
Hvis ingen af tilbuddene er som forventet, kan du selvfølgelig blot afvise dem alle sammen. Havefirmaerne i Sønderjylland er i skarp konkurrence om din haveopgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste og mest fordelagtige henvendelser på din havesag. Få 3 gratis tilbud!

Spindemider i haven

Spindemider er hovedsagelig et problem i væksthuse eller på stueplanter og er så små, at man har brug for et forstørrelsesglas for at se dem ordentligt. De ligner små bevægelige støvpletter og er kun røde om vinteren - resten af tiden er de brungule.
Det første, man ser, er blege, plettede mønstre på bladene, der viser, hvor spindemiderne har ernæret sig; ved et slemt angreb vil man også kunne se fine silkeagtige væv i skudspidsen og på unge blade. I meget alvorlige tilfælde taber planterne bladene, der ofte tørrer ud og bliver brune; ligesom om efteråret.
Spindemider er meget vanskelige at have med at gøre, selv om man bruger kemikalier. De forebygges bedst ved at holde luften fugtig omkring planterne (spindemider trives i tør luft). Fjern angrebne blade eller knib skud, der viser tegn på spind. Det hjælper ofte at anbringe vinterhaveplanter udendørs om sommeren.

Skum fra skumcikaden

Det hvide skum, man somme tider finder på planter tidligt på sommeren, er ikke nær så alvorligt, som det ser ud. Det skjuler skumcikadens nymfer, som ikke skader planter ret meget. Man kan vaske skummet væk med en vandslange, hvis man vil, men det er faktisk ikke nødvendigt. Den voksne cikade er et meget venligt væsen, der glad vandrer omkring på en håndflade - den ligner en mellemting mellem en kæmpelus og en lille græshoppe.
Der opstår problemer, når planterne ikke får den rette pasning eller de rette vilkår. De kan lide fysisk skade som følge af brud eller sårdannelse, og naturen kan give problemer; heraf en af havedyrkningens grundsætninger: Det er vejrets skyld. Men det er ikke død og ulykke det hele, for man kan dyrke sin have i årevis med kun få mindre problemer, hvis man er heldig, eller hvis man gør nogle få simple ting for at holde planterne sunde.


Eksempler på havemand i 6400 Sønderborg

Dybbøl Haveservice
Søndervang 7, Ulkebøl
6400 Sønderborg
CVR: 21446289
Hjemmeside
Haveservice Syd
Østager 4
6400 Sønderborg
CVR: 15714794
Hjemmeside
Walid Hus og Haveservice
Læsøvej 14
6400 Sønderborg
CVR: 30479130
Hjemmeside