Havemand Rudkøbing

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Rudkøbing
  • Udfyld skemaet online på bare syv minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Rudkøbing - Få 3 tilbud fra gode lokale gartnere

30. august 2018. Få op til 3 tilbud på en billig og dygtig havemand i Rudkøbing. Udfyld webskemaet online på under 8 minutter og få 3 seriøse tilbud fra professionelle havemænd fra Rudkøbing på 2-3 hverdage. Du kan bl.a. få slået græs, luget ukrudt, beskåret træer og buske eller få klippet hækken.
På Billig-gartner.dk er det vores fornemste opgave, at skabe gennemsigtighed på markedet for havearbejde og stille dig som forbruger bedst muligt, hvis der opstår et behov for havehjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi finder 3 sammenlignlige tilbud fra havefirmaer, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra havemand Rudkøbing, som kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug nogle minutter på at udfylde skemaet - så på tager vi os at finde 3 fagligt kompetente og billige havemænd fra Rudkøbing og/eller resten af Langeland til dig i løbet af ganske få dage.

Etablering af stenbede

Stenbedet er en samling af svagt voksende og nøjsomme stauder, små buske og små træer. Stenbedsplanter har enten behov for en høj eller en lav pH-værdi. Deres fælles træk er kravet til den meget veldrænede og næringsfattige jordbund.
Det opnås ved at opbygge et hævet eller et drænet bed, hovedsageligt bestående af lerfrit grus, små og store sten. Plejen sigter mod at holde rent for ukrudt, opretholde jordens drænende effekt samt at vedligeholde jordens pH værdi. Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem planterne holdes fri for synligt ukrudt.
Det sker ved håndlugning hver 3. uge. Ved særlige behov eller stor ukrudtsbestand kan der renholdes hver uge. Jordpleje: For at undgå, at jordens luftige materiale slæmmer til med organisk materiale, og at de sarte planter rådner under et lag blade, fjernes alle nedfaldne blade, så snart de observeres.

Vedligeholdelse af stenbede

Organisk materiale tilføres ved omplantning, eller der drysses 0,5 cm fint kompost ud om foråret ved de planter, der har behov for tilførsel af organisk materiale. Vanding: Der vandes kun i meget tørre perioder, som regel efter to uger uden regn i den varmeste periode.
Overvanding kan få de mest sarte planter til at rådne. Vanding bør fortages om morgenen, så planterne hurtigt kan tørre ud. Surbundsstenbede med klynekanter bør vandes ofte, så klynerne ikke tørrer ud. Gødskning: Der gødes altid efter en gødningsplan udarbejdet på grundlag af en jordbundsprøve.
Der kan midlertidigt gødes efter følgende plan, indtil der er udarbejdet en gødningsplan. Stenbedet gødes meget sparsomt, da de svagtvoksende alpine planter tager sig smukkest ud under nøjsomme forhold.


Eksempler på havemand i 5900 Rudkøbing

Norsting Haveservice
Nørrebro 209
5900 Rudkøbing
CVR: 27049109
Hjemmeside
Østbjerg Totalservice
Kystvænget 8
5900 Rudkøbing
CVR: 19144593
Hjemmeside
Lars´s Haveservice
Pederstrupvej 39
5900 Rudkøbing
CVR: 25612264
Hjemmeside