Havemand Roskilde

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Roskilde
  • Udfyld formularen online på kun 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Roskilde - Vi skaffer dig 3 gratis favorable tilbud

26. august 2018. Bor du i Roskilde, kan en dygtig og effektiv havemand hurtigt hjælpe dig med din haveopgave. Her på siden kan du helt gratis og meget nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne havemænd i Roskilde og derefter kan du helt selv vælge, hvilket af de to-tre lokale tilbud på havearbejdet, du helst vil acceptere.

Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene overhovedet, hvis de ikke er efter dit hoved. Modtagelsen af tilbud er som før nævnt gratis og hurtigt - Enklere kan det ikke blive. Bestil 3 tilbud på havearbejde, så du hurtigt kan bestemme dig for netop den havemand, som kan leve op til dine forventninger.

En faguddannet havemand Roskilde udfører dagligt mange forskellige typer af havearbejde, mange forskellige steder. Lige fra villaer, institutioner, sommerhuse og virksomheder til offentlige grønne anlæg. Benyt vores gratis tjeneste og få 3 skræddersyede tilbud på dit havearbejde i dag. Spar samtidig op til 35%

Sådan deler man stauder

Man får ofte at vide, at stauder deles ved at vende to havegrebe med ryggen til hinanden. Tanken er, at man graver klumpen op af jorden og derefter vrider delene fra hinanden. Jeg har kun en ting at sige og det er, at den, der fandt på denne besværlige fidus, har aldrig prøvet det. Det virker ikke! Det er meget bedre at skære klumpen i stykker med en skarp spade.
1. Nogle planter har brug for mere regelmæssig deling end andre. Planter som høstanemone kan deles hvert tredje år. Andre planter, som storkenæb, kan vente betydelig længere. Brug en beskæresaks til at fjerne alle de gamle visne plantedele, så de sunde unge skud kommer til syne. Skær stænglerne så langt tilbage som muligt, så de afskårne stængler ikke så let kommer i vejen, og så man ikke stikker sig på dem, når man arbejder med klumpen. Før klumpen tages op af jorden, løsnes jorden omkring den med en spade eller en greb.

Sådan deler man stauder

2. Del den gode sunde unge klump i stykker på ca. 12 cm i diameter ved at stikke ned i hovedklumpen med en spade. Lad være med at være for hård, da små klumper er uendeligt længe om at begynde at blomstre. Mindre dele kan pottes op, så man kan forære dem til venner, hvis man har lyst til det. Den gamle trætte midterste del af planten kasseres.
3. Jorden forbedres, ved at der blandes noget god havekompost eller staldgødning og en håndfuld blandingsgødning i den. Det skal man gøre, hvad enten man planter stauderne på samme sted som tidligere eller benytter lejligheden til at flytte dem. De bedste plantestykker plantes med en indbyrdes afstand på ca. 30 cm.


Eksempler på havemand i 4000 Roskilde

M.L. Larsen Entreprise
Rytterkær 5B
4000 Roskilde
CVR: 32596584
Hjemmeside
Tomsø Anlæg & Service
Ågerupvej 67
4000 Roskilde
CVR: 30336194
Hjemmeside
Anlægsgartnerfirmaet PO anlæg
Ravnshøjvej 38
4000 Roskilde
CVR: 31462665
Hjemmeside