Havemand i Ringsted

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Ringsted
  • Udfyld skemaet på mindre 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en professionel havemand i Ringsted

7. august 2017. Vores landsdækkende netværk af havemænd og gartnere står klar til at byde på din haveopgave. Her hjælper vi dig også i Ringsted til at indhente 3 tilbud, helt gratis. Brug nogle få munutter, modtag og gennemgå tilbudene og vælg et af dem. Det er den allernemmeste måde at få lavet havearbejde på.
Indtast din opgave i webformularen på under 8 minutter og beskriv, hvad det er du skal have lavet i din have. Skriv gerne detaljeret så firmaerne får det bedste beslutningsgrundlag til, om de vil vælge at byde på din haveopgave. En god beskrivelse giver et godt skræddersyet tilbud på havearbejdet.
Det kan være bøvlet at finde en lokal og pålidelig havemand i Ringsted selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug Billig-gartner.dk i stedet? Vælg den nemme løsning og få 3 friske havetilbud nu! Det er meget nemt at spare penge på vores gratis service. Opret din Ringsted haveopgave allerede i dag!

Årstidens farve

Når man taler om krukker, baljer og ampler, kommer man uundgåeligt til at tænke på sommer. Men der er tre veldefinerede årstider for krukkeplanter, og så længe man bliver ved med at skifte ud ved slutningen af hver af dem, kan man have krukker med smukke farver det meste af året.
Sommeren er let at have med at gøre; i virkeligheden er man her forkælet med valgmuligheder. Der er ikke noget, der overgår udplantningsplanter som petunier og pelargonier, når det gælder en lang, fortsat blomstringssæson, men alt med en kompakt, forgrenet eller hængende vækstform er ideelt.
Gårdhaveplanter er bare et markedsføringsudtryk for delvist hårdføre stauder, der sælges i små potter om foråret, og som egner sig til krukker. De plantes efter den sidste nattefrost, og hvis de passes ordentligt, bør de blive ved med at blomstre indtil den første rigtige kuldeperiode om efteråret.

Skimmia og nedliggende bjergte

Efter den første frost tager efterårs- og vinterplanterne over. Man kan bruge prydkål og grønkål eller stedmoder, lyng og bærbærende stedsegrønne som skimmia og nedliggende bjergte. Ja, jeg ved godt, at de ikke er stauder, men alt, hvad der dyrkes for en kort periode, er udplantningsplanter.
Disse udplantningsplanter kan man altid plante ud i haven, når de er ude over deres bedste periode i krukkerne, så det er ikke nær så ekstravagant, som det lyder. Når det værste vintervejr er overstået, og foråret begynder, kan man erstatte vinterplanterne med primula; jo senere man gør det, jo større er udvalget af udplantningsplanter i butikkerne.
Der vil være potter med ranunkler - de kæmpemæssige turbanlignende, farvestrålende blomster - violer, forglemmigej og potter med lave forårsløg lige på nippet til at springe ud. Når de er ved at være færdige, er det tid at begynde på sommeren igen.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 4100 Ringsted
Avandgarden ApS
Holbækvej 13
4100 Ringsted
CVR: 31752647
Hjemmeside
MAPAW - Anlæg og vedligeholdelse
Kværkebyvej 32
4100 Ringsted
CVR: 35870970
Hjemmeside
Nielsen's Entreprise & Maskinstation
Nyhusvej 9
4100 Ringsted
CVR: 32998186
Hjemmeside